Magmassage1

Behandlingar – allt har sin tid.

0

Allt har sin tid när det kommer till förändring. Jag har gått på många olika behandlingsformer under mitt liv. Förr gillade jag när massagen var hård och “djup”.

Idag vet jag att om du är känslomässigt avstängd så känner du inte in din kropp och dess gränser.  Man kunde ta i hur hårt som helst på mig. Mjuka behandlingar var mesiga och meningslösa.

Idag är jag en annan person. Jag har tillgång till att känna in min kropp och mina känslor. De massager jag uppskattade förr känns som övergrepp mot kroppen idag. Intressant! 

Igår var jag på en Chi Nei Tsang behandling (en vecka efter en oerhört djupgående retreat i Spanien som handlade om att öppna upp hjärtat). I Chi Nei Tsang arbetar man med magen. I  magen sitter väldigt många nervsensorer som förmedlar känslor. Det är vårat känslomässiga center och många människor håller ett skydd där. Inte så konstigt eftersom de flesta av oss är rädda för att känna. 

Jag har fått denna massageform tidigare, flera gånger för några år sen. Upplevde inte något speciellt förutom att jag höll spänningar där. Igår var det dock helt annorlunda. Kunde känna olika känslomässiga sensationer och under natten fortsatte energierna att röra på sig. Det kändes som om massagen hade en oerhört djupgående effekt. 

Alla behandlingar har sin tid. Därför är det ibland svårt att rekommendera behandlingar då alla behöver olika behandlingar vid olika tider. Den optimala effekten kommer när du är redo för att ta emot den. 

Jag vill ändå rekommendera Rasmus Chi Nei Tsang om du vill komma mer i kontakt med din kropp och dina känslor. 

Rasmus Schröder
070-4602816
rasmus.schroder@nyvana.se
http://holosoma.se/chi-nei-tsang/

 

 

Leave a Reply