Gästbok

EFT kurs via Skype - Tack för en fantastiskt bra kurs. Jag är tacksam att fått lära mig ett så användbart redskap för att hjälpa mig i min utveckling och Tina är så inspirerande och kompetent.

Det var perfekt för mig att delta via Skype. Jag har varit lite tveksam till Skypemöten då jag tilltalas av verkliga möten, men jag upplevde det lika tydligt, levande och inspirerande att delta på detta sätt. Det kändes inte störande på något sätt att vara flera samtidigt, vilket jag befarat. Det var istället bara en uppsida att slippa resa och mer tidseffektivt och bekvämt att sitta hemma i soffan. Jag kommer definitivt att söka mig till fler Skypmöten i framtiden!

Maria Linghult

EFT kurs - Jag har tidigare försökt lära mig EFT genom att läsa böcker. Jag tycker att det inte fungerade så bra att lära sig på det sättet. Jag saknade den rätta känslan och nyfikenheten. Jag lärde mig mer en teknik som från en kokbok och jag fick inga bra resultat.

 

Att gå Tinas kurs (steg 1) var fantastiskt. Hon gav mig inspiration att prova, testa och vara lite lekfull i vad jag säger så att jag får fram de formuleringar som känns sanna för mig.

Och jag har fått jättebra resultat! Min livslånga känsla av att inte duga och skammen för detta har försvunnit.

Ingrid Gruneau

EFT - Jag har haft ryggproblem sedan jag föll ned från en scen i slutet av 90-talet.  Jag har provat att gå och " knäcka" ryggen hos naprapat och kiropraktor, men det blir inte ett långvarigt resultat, utan ryggen blir snabbt sned igen.

Jag har märkt att mjukare behandlingar som Network och EFT fungerat mycket bra för ryggen. Under EFT-behndlingen har jag kunnat komma in i djup avslappning och hjälpa ryggen att hitta tillbaks till ett tillstånd av trygghet. Jag har även kunnat släppa vissa känslomässiga minnen som satt sig i ryggen. Efter EFT-besöken har jag haft mindre smärta, känt större lugn och upplevt större rörlighet.

Eft´n hjälper min rygg att gå från ett tillstånd av rädsla och försvar till en känsla av trygghet och lugn.

Anna Vogel

Asiatisk YogaMassage - En av de mest fantastiska massageupplevelser jag haft. Tack!

Angela Nythe, massör

EFT via Skype – Tina has helped me so many times to get past the barriers of my mind and just follow my joy and really step into it. Her method is very strong and effective and she does it with so much gentleness and humor that i feel truly heard and with her it feels like finding my clarity is not only easy, but also a lot of fun. I feel free! A huge THANKS Tina!

Alina D, Rumänien

Asiatisk YogaMassage - "Ett stort varmt tack för denna fantastiska resa genom kropp och själ. Magiskt!"

Helen Lindmark, massör

Asiatisk YogaMassge Steg 3 – Stort TACK för en kul och lärorik kurs! Spännande med de mer terapeutiska övningarna.

Pia Wallberg, yogalärare och thaimassör
Asiatisk YogaMassage Steg 1 - Tack Tina, för att du delar med dig av din kunskap om RIKTIG thaimassage. Det är en otrolig skillnad mot den thaimassage som de allra flesta som åker till Thailand kommer i kontakt med. Linjerna gör skillnad! Jag kommer att gå fortsättningskursen. Tack!Elisabeth B. Nordin
EFT - Tina dear!!!!! I have to really thank you for showing me the tool to recovery. Thanks to U I could enjoyed the last bit of our holiday. I really learned a new way of seeing life with what you tought me. THANK YOU SO SOOOOOO MUCH!!!!  (Efter en EFT session på en traumatisk upplevelse som försatte honom i ett chocktillstånd.)Enrique Yamakawa
Asiatisk YogaMassage - Underbart! Bästa massören efter 30 års sökande runt om i världen!  Asko Santala, entreprenör