Blog

Chinese New Year 2014

Gott Nytt Kinesiskt Nyår!

0
Idag åkte jag från Thailand till Malaysia. Här firas idag en av de största högtiderna – det kinesiska nyåret.

Vi går in i Hästens år. I den kinisiska astrologin symboliserar hästens år det ädla och eleganta men också snabbhet och uthållighet. Det står också för intelligensvältalighet och frihet. Hästens år associeras också med glädjeflexibilitethumor och fest

Jag är ju halvkinesiska så jag skulle vilja ha mer koll på vad Hästens år innebär. Jag ska ta reda på mer imorgon då jag träffar mina kinesiska vänner här. 

För mig är det ett förändringens år så jag tror att Hästens symbolik passar mig bra. Mina kommande projekt är stora, livsförändrande och väldigt spännande. Det första kommer att lanseras senare i vår. Nyfiken?

Kan du få in det ädla och eleganta i ditt liv? Snabbhet, uthållighet, flexibilitet, glädje, humor och fest?

Det låter väl som ett fantastiskt bra år!
 
Gott nytt år!
 
Tina Lee Möller
EFT terapi/coaching – Asiatisk YogaMassage
Kurser och Behandlingar
www.tinaleecenter.se

Leave a Reply