Inner Fusion Lab

Workshop

– för ökad medvetenhet, personlig utveckling och riktig förändring + MIDDAG

 

Vi lever mycket uppe i vårat huvud och med våra tankar. En del av oss tar även hand om vår fysiska kropp, genom träning, kost eller massage. Men hur står det till med din känslomässiga aspekt?

Vet du vad som pågår i dig känslomässigt – eller är du så som jag var tidigare – känslomässigt avstängd? Att trycka ner och stänga av det som pågår i dig känslomässigt får konsekvenser så att sopa saker under mattan är ingen bra idé. Lär känna din inre värld istället. Det är genom den som du upplever, navigerar och manifesterar din yttre värld.

 

Vem styr ditt liv? Alla andra människors åsikter och alla omständigheter omständigheter runt omkring dig? Hur ska du själv kunna bestämma i ditt liv om du inte vet vad som pågår i dig på alla nivårer? Tankarna är bara en liten del. Och vem säger att dom har rätt? Det finns en ofantlig intelligens i kroppen och känslorna. Dags att gå på upptäcktsfärd!

Inner Fusion Lab består av 3 huvudsakliga delar:

  1. Avslappning och inkänning. I varje session kommer vi att börja känna in och upptäcka vad det är som pågår i din inre värld just nu – din utgångspunkt för att du ska kunna röra dig framåt i rätt riktning.
  2. På ett intressant, roligt och effektivt sätt kommer vi att bearbeta det som ligger och stör i ditt system, som hindrar dig från att vara den du vill vara idag och. Detta kommer ävan att påverka det du gör eftersom ditt görande baseras på den du är. Sessionerna kommer till stor del att baseras på EFT för snabbare förändringar men du kommer även att bli introducerad till andra effektiva verktyg.
  3. Middag där vi umgås och kan diskutera och integrera det som hänt.

Jag kände mig glad efter sessionen. Det känns som något lättat. Det vi jobbade på känns inte lika laddat – oerhört skönt och värdefullt för mig!

Jag tycker att upplägget var mycket bra. Tina leder gruppen samtidigt som hon bjuder in till att det är nått gemensamt vi skapar.

Trevligt, trivsamt och intressant session – även med middagen och dess prat och diskussioner. Mycket god mat framför allt! Kändes högt i tak med god stämning.

Simone

Datum: 27 november

Tema: Din inre kritiska röst. Den som säger att du inte är tillräckligt bra, att du är pinsam, dum, ful, för mycket, dålig, misslyckad etc. Detta håller dig tillbaka, dämpar och förminskar dig. Det är dessa röster som vi kommer att ta ett ordentligt snack med nu på måndag. Vi kommer att använda oss av olika tekniker, bl.a. EFT, för att förändra självkritiken.

Tid: 18.00 – 20.30

Pris:
280:- inkl. enkel middag
(hör av dig om det är något du inte äter)

Adress:
Inedalsgatan 5, Kungsholmen

Du kan påverka kommande träffar genom att ge förslag på tema HÄR!

arrow

Här får du stödet, kraften, inspirationen och stegen till förändringen som du längtar efter.

Välkommen!