EFT Tina Lee Center

Kostnadsfri föreläsning – Var nyfiken på världens snabbast växande självhälpsmetod!

0


FÖRELÄSNING OM EFT 

Kostnadsfri föreläsning om Emotional Freedom Techniqes som är världens snabbast växande självhjälpsmetod. Psykologer, läkare och lärare är några yrkeskårer som börjat använda EFT för att på ett mer effektivt sätt hjälpa människor.  
3 april
KLICKA HÄR för att läsa mer!

KURS – LÄR DIG EFT
Det här är så bra att jag har valt att ge dig pengarna tillbaka för kursen om du inte upplever omedelbar skillnad under dessa dagar. Ingen har velat ha pengarna tillbaka hittills. Du har allt att vinna och ingenting att förlora på att lära dig detta. Är det dags att börja skala av lager av gamla minnen, känslomässiga laddningar och begränsningar och börja leva ditt liv på ett friare och roligare sätt? Jag har till och mer varit med om att smärttillstånd, astma och allergiska symptomer försvunnit. Detta är en enkel, effektiv och djupgående metod som du kan göra på dig själv, med en terapeut eller i grupp.
12 april (steg 1)
13 april (steg 2)

KLICKA HÄR för att läsa mer!

 

PENGAR OCH PERSONLIG UTVECKLING
Ett unikt och omfattande online program (kurs/workshop) där alla aspekter runt pengar behandlas genom personlig utveckling. Mer information kommer senare i vår. En föreläsning om detta kommer att hållas på Harmoni-expo mässan 29-30 mars (se nedan). 

Håll koll på kommande nyhetsbrev! 

Skriv upp dig på nyhetsbreven här (om du inte redan får dem): www.tinaleecenter.se


MÄSSA Harmoni-expo i Solnahallen
Jag ställer även detta år ut på denna lite udda mässa där nyfikna själar bl.a.kan prova på mängder av alternativa behandlingar. Du kommer att kunna prova på EFT i montern. Kl 15 på lördagen och söndagen kommer jag att hålla en föreläsning om ett kommande program som heter Pengar och Personlig Utveckling.
Kom och lyssna!
29-30 mars
KLICKA HÄR för att läsa mer!

 
Behandlingarna i EFT terapi/ coaching och Asiatisk YogaMassage är igång som vanligt.

Välkommen!

 
Tina Lee Möller
EFT terapi/coaching – Asiatisk YogaMassage
Kurser och Behandlingar
070-2010109
www.tinaleecenter.se
 

Leave a Reply