EFT – kurser

EFT MASTERY innehåller två steg:

 1. EFT Mastery Kurs - en grundlig och omfattande kurs för att lära dig EFT effektivt på dig själv.
 2. EFT Mastery Coachutbildning - en utbildning för att lära dig coacha andra terapeutiskt med EFT.
eft-tina-lee-moller

Läs mer om EFT här!

 

EFT MASTERY KURS - online

Lär dig en av världens snabbast växande självhjälpsmetoder!

EFT Mastery Kurs innehåller allt du behöver veta för att kunna behandla dig själv på ett djupgående sätt med EFT (Emotional Freedom Techniqes) –  en metod som jag älskar och har haft enormt stor användning av i mitt eget liv.

Att gå en kurs och lära sig EFT från grunden är nyckeln till att få riktigt bra resultat.

Att arbeta med EFT är nog det mest spännande jag gjort i hela mitt liv. Det är ju så oerhört intressant att upptäcka hur tankarna, kroppen, energin och känslorna hänger ihop.

Jag har undervisat EFT på traditionellt vis men upplever att den traditionella kursen kan göras mycket bättre. Därför har jag utformat en omfattande integrerad onlinekurs där du kan vara med var du än bor i världen.

Kursen kombinerar delar från steg 1-3 från den traditionella EFT utbildningen och är upplagd över 6 veckor.

Du kommer att få arbeta med dina egna personliga problem/ utmaningar och få handledning under kursens gång.

DENNA KURS INNEHÅLLER

 • EFTns grunder.
 • Genomgång av punkterna.
 • Problemets grundorsak.
 • Olika tekniker och användningsområden.
 • Hur du tar bort negativa laddningar så att du inte triggas av dom längre.
 • Fördjupning av EFTns tekniker.
 • Hur du höjer och förankrar det positiva i ditt liv.
 • Du lär dig hur du på olika sätt kan skifta perspektiv så att du kommer mer i linje med ditt liv.
 • Att skapa trygghet i kroppen.
 • Jobba med dina egna negativa blockeringar och få hjälp med att komma i balans.
 • Praktik.
 • Kompendium.
 • Medlemskap i en Facebookgrupp för utbyte av ideér, inspiration och stöd.

FÖRDELAR med detta upplägg

 Du kan sitta bekvämt hemma hos dig. (Va bra! Jag kan mysa till det bäst jag vill.) 

Du slipper resväg och sparar tid.  (Och kan vara var som helst i hela världen.)

Om du missar ett onlinemöte får du tillgång till en inspelad repris. (Vilken tur att jag slipper missa något om jag råkar få förhinder.) 

Indelningen i kortare stycken gör att det är lättare att lära sig. (Ja det kan bli lite överväldigande med allt på 1-3 dagar på en gång.) 

Integrering av kursinnehållet är lättare eftersom kursen sker över en längre tid. (Det tar lite tid att smälta allt och förstå.) 

Har du läst en självhjälpsbok men hoppat över att göra själva övningarna i den? (Ja, massor av gånger.) Du får stöd så att det verkligen blir av. Det är genom handling som framsteg sker.

Har du gått kurser men sen inte gjort något med det du lärt dig efter? Det har liksom runnit ut i sanden? (Det brukar liksom inte bli av.) Syftet med detta kursupplägg är att du efter kursen ska kunna EFT så pass bra att det sitter i ryggmärgen.

Du kommer att få tillgång till kursens Facebookgrupp där du kan få stöd, svar på frågor, inspiration och utbyte av ideér. (Bra va!)

……………………………………………………..

“Jag kan varmt rekommendera kursen i EFT. Det var en otroligt inspirerande och utvecklande kurs!”

/Johanna Symlal

“Jag tycker kursupplägget funkar jättebra, var skeptisk till onlinekurs innan, men det visade sig vara en jättebra sak, speciellt för mig som inte har möjlighet att åka iväg på en veckokurs eller liknande. Kursen är väldigt pedagogisk och lätta att följa med i, med lagom stora portioner varje vecka. Bra att det går att se på repriser av mötena ifall man missar något tillfälle.”

/ Jonatan

“En riktigt bra kurs som du har god användning av för resten av ditt liv. Du blir din egen terapeut. Du kan sitta hemma i lugn och ro vid datorn och slipper åka iväg någonstans. Du ser och hör din lärare och kurskamrater på datorskärmen. Det kan inte bli mycket bättre än så här. Det är praktiskt, effektivt, smart, enkelt och roligt samt prisvärt till tusen! Stort TACK för fin kurs!!!”

/ Lena T

“Kursen var fantastisk! Även om jag har läst psykologi och gått flera år i terapi så gav detta mig mycket nytt. “

/Ingela Engström 

ONLINE

Denna kurs hålls online, via datorn, och detta är ett fantastiskt sätt som faktiskt fungerar lika bra som att ses i verkligheten. Jag har själv deltagit i flera onlinekurser med deltagare från hela världen och har även lett många onlinekurser själv.

Det är enkelt och du behöver inte vara tekniskt kunnig. Du kommer att få tillgång till kursens hemsida där all information finns. Sen kommer du att få en länk skickad till dig som du klickar på för att komma in till onlinemötet som kommer att hållas en gång i veckan. Väldigt enkelt. Inget krångel.

Kursinformationen är skyddad via ditt dator-id så att endast du kan komma in.

Du behöver ha mikrofon och webbkamera i din dator (de flesta har det inbyggt) eller koppla in det som separat tillbehör. Och bra uppkoppling (hastighet på bredbandet) så klart. Om du vill så kan du kontakta mig för att testa hur det funkar för just dig innan du bestämmer dig.

Se föreläsningen om EFT där du även får prova på EFT http://tinaleecenter.se/eftforelasning/

Dessa kursdagar kommer att bli starten på ditt nya liv där du kommer att kunna använda detta ovärdeligt verktyg som hjälper dig att må bättre i ditt liv. Massor av inspiration utlovas!

KURSUPPLÄGG

Innan vårat första onlineträff får du tillgång till första steget i kursmaterialet.

Första steget innehåller EFTns grunder och hur du sätter ihop en sekvens. Detta går jag igenom via videofilmer, ljudfiler och text som du ser går igenom innan vi har våran första onlineträff.

Våra onlieträffar är till för att praktisera och gå igenom den information som du redan lärt dig. Du kan ställa frågor och se hur EFT kan användas i just ditt specifika fall. Om du missar en onlineträff så får du ta del av en inspelad repris.

Mellan onlineträffarna  får du samarbeta med en annan kursdeltagare. Detta gör att du får stöd, kan bolla frågor och idéer, få andra perspektiv, bli mer fokuserad och inspirerad. Vi har en tendens att undvika det som känns jobbigt men med en samarbetspartner går det mycket lättare att ta tag i det du vill. Varje vecka får du en ny samarbetspartner.

……………………………………………………..

Datum:

24 april –  5 juni. Varje tisdag.

Tider för onlineträffarna:

20.00 – 21.30.

Om du inte kan dessa tider eller missar ett möte får du tillgång till en repris.

Anmälningsavgift:

990:- inkl. moms

Du kan prova på EFT kursen genom att endast betala in anmälningsavgiften och vara med de två första veckorna.

Total kostnad:

4.200:- inkl. moms och anmälningsavgiften

(En värdefull investering i dig själv och som kan delas upp i två betalningar.)

Anmäl dig här!

Repetition:

Om du gått EFT Mastery eller EFT steg 1 och 2 för Tina eller annan lärare kan du gå denna kurs för repetitionspris 1.180 kr exkl. moms. Om du endast gått EFT steg 1 kan du gå EFT Mastery för 2.280 kr exkl. moms. Kontakta Tina för dessa bokningar.

Skriv upp dig till på intresselistan för att få uppdaterad information om nya kursdatum – knappen nedan.

Intresselista EFT kurser

Läs nedan om påbyggnadskursen EFT Mastery Coach Utbildning är en certifieringskurs för dig som vill arbeta med detta och bli EFT terapeut kommer att starta våren 2017.

……………………………………………………..

“Jag har tidigare försökt lära mig EFT genom att läsa böcker. Jag tycker att det inte fungerade så bra att lära sig på det sättet. Jag saknade den rätta känslan och nyfikenheten. Jag lärde mig mer en teknik som från en kokbok och jag fick inga bra resultat. 

Att gå Tinas kurs var fantastiskt. Hon gav mig inspiration att prova, testa och vara lite lekfull i vad jag säger så att jag får fram de formuleringar som känns sanna för mig. Och jag har fått jättebra resultat! Min livslånga känsla av att inte duga och skammen för detta har försvunnit.”

/Ingrid Gruneau

               

EFT MASTERY COACHUTBILDNING

Detta är en påbyggnadskurs till EFT Mastery och är för dig som vill bli EFT terapeut och coacha andra med EFT. Det är även en certifieringskurs som följer EFT Förbundets krav för certifiering.

I DENNA UTBILDNING LÄR DU DIG

bli tryggare i din roll som terapeut

att guida din klient till en djupare nivå

skapa mer klarhet i vad klienten vill

få fram en sann riktning

hur du hanterar olika personlighetstyper

bästa frågorna att ställa

olika ingångsvägar till problemet

sätta upp ett ramverk som du kan använda som start och avslut

 ditt egna inre guidningssystem och hur det fungerar

 hur du kan jobba med barndomstrauman

shadow work

tekniker som kan användas som komplement till EFT

visualisering

bilder

Medlemskap i en Facebookgrupp för utbyte av ideér, inspiration och stöd.

Du kommer att få arbeta med dina egna personliga problem/ utmaningar, göra elevsessioner och få handledning under kursens gång.

dreamstime_m_53534205

Lär dig mer och bli en bättre coach så kan du få bättre resultat, lättare behålla dina kunder, få fler rekommendationer, lära dig fler verktyg till din session och kunna ta bättre betalt.

KURSUPPLÄGG

 Innan vårat första onlineträff får du tillgång till första steget i kursmaterialet. Där går jag igenom kursmaterialet via videofilmer, ljudfiler och text som du sen går igenom innan vi har vår första onlineträff.

Vi ses online, via datorn, varannan vecka. Du får en länk mejlad till dig som du klickar på för att komma in till onlineträffen. Väldigt enkelt. Inget krångel.

 Våra onlieträffar är till för att praktisera och gå igenom den information som du redan lärt dig. Du kan ställa frågor och se hur EFT kan användas i just ditt specifika fall.

Du behöver ha mikrofon och webbkamera i din dator (de flesta har det inbyggt) eller koppla in det som separat tillbehör. Och bra uppkoppling (hastighet på bredbandet) så klart. Om du vill så kan du kontakta mig för att testa hur det funkar för just dig innan du bestämmer dig.

Om du missar en onlineträff får du tillgång till en inspelad repris.

Mellan våra onlinemöten får du tillgång till ny kurssida med nytt material.

Mellan onlineträffarna  får du samarbeta med andra kursdeltagare. Detta gör att du får stöd, kan bolla frågor och idéer, få andra perspektiv, bli mer fokuserad och inspirerad. Du kommer även att få göra sessioner med egna övningsklienter. Vissa sessioner kommer att spelas in och användas som studiefall.

Kursinformationen är skyddad via ditt dator-id så att endast du kan komma in.

Du får tillgång till kursens Facebookgrupp där du kan få stöd, svar på frågor, inspiration och utbyte av ideér.

 Under vintern får du tid att praktisera det vi gått igenom på egen hand.

Våren 2018 ses vi live i Stockholm för en heldag. Prov, praktik och integrering.

4 handledningsträffar online kommer att hållas.

……………………………………………………..

Förkunskaper:

Du behöver kunna EFT och uppvisa intyg från den EFT kurs du gått.

Startdatum:

Tisdag 7 november 2017.

Kl. 20.00 – 21.30

Datum för kursträffarna online:

7/11, 22/11, 6/12 – kl. 20.00 – 21.30
7/1 – kl. 10.00 – 11.30

Datum för handledningsträffarna online:

11/4, 9/5, 6/6, 27/6 – kl. 20.oo – 21.30

Datum för liveträffen:

21/4 i Stockholm

Anmälningsavgift:

2.000:- exkl. moms

Kursavgift:

6.300:- exkl. moms (anmälningsavgiften inkluderas i detta belopp).

Anmäl dig här!

     

EFT MASTERY KURS - på Gotland

Kombinera kurs och med semester.

EFT Mastery (som i ordinarie fall hålls online, se nedan) undervisas i sommar live i en fantastisk miljö och kombineras med Happy Hippie Camp. Vi slår läger vid Tofta strand (de som inte vill bo i tält kan boka in sig på t.ex. Tofta Strandpensionat eller Toftagården) och lektionerna hålls utomhus.

Vi kommer att göra olika utflykter och kan hålla lektionerna på spännande och vackra  platser runt om på Gotland.

Du lär dig inte bara EFT utan får även arbeta med dina egna personliga problem under kursens gång. Man skulle kunna säga att det här är en kurs + självterapi-workshop + semesterutflykter.

Kom gärna några dagar innan eller stanna några dagar efter kursen. Tips: 6 augusti börjar Medeltidsveckan i Visby.

Passa på att gå denna kurs då den endast hålls live en gång om året. Efter denna kurs kan du bygga på med EFT Mastery Coachutbildning som börjar i november.

Datum: 5 – 8 augusti 2017. Två veckor innan kommer du att få tillgång till delar av kursen online så att du kan förbereda dig.

Plats: Utgångsplats Tofta strand, Gotland.

Kurskostnad: 4.200:-  (går att dela upp i två avbetalningar)

Bonus: Du får repetera nästa EFT Mastery onlinekurs GRATIS!

Boende: I delat tält som Tina tillhandahåller, eget tält, Tofta Strandpensionat eller Toftagården. Boendekostnaden står du för själv.

Mat: Vi lagar mat tillsammans och delar på kostnaden (100 kr/ dag för frukost, lunch och middag), alt. går ut och äter på något av våra äventyr.

Anmäl dig här!

Repetitionsmöjlighet finns till reducerat pris.

eft-gotland