Blog

Pengar4

Din relation till Pengar – Workshop

0

Vill du förbättra din ekonomi och relation till pengar?

Har du makten över din ekonomi?
Eller är det pengarna som styr och kontrollerar dig och hur du mår? 

Det här är för dig som får en knut i magen när du tänker på dina räkningar, får dåligt samvete när du spenderar för mycket, känner oro när du tänker på framtiden, känner dig begränsad för att du inte har råd och känner att då…först då när jag har si och så mycket pengar…då känner jag mig trygg. 

Känner du STRESS?
När jag ställde frågan om vad som stressar dig, så svarade många att ekonomi var ett av de områden som skapade mest stress. Därför känner jag att det är dags att ta en djupdykning i vad som egentligen skapar denna stress och vilka konsekvenser det får. 

Om du ser på människor runt omkring dig så märker du att alla har olika relationer till pengar. Alla har olika värderingar. Några slösar, andra sparar, vissa bryr sig inte alls och för andra är det det viktigaste som finns. Din relation till pengar skapar den situation du har idag. Så det är egentligen rätt enkelt. Om du trivs med din ekonomiska situation så har du en bra relation till pengar. Om du inte tycker om den situation du befinner dig i runt pengar så finns det en känslomässig obalans, medvetet eller omedvetet. 

Vad kommer vi att göra?
Du kommer i denna workshop att få upptäcka vad det är som styr dig undermedvetet och vi jobbar bort de blockeringar som står ivägen för att du ska kunna leva det liv du vill.

Detta är personlig utveckling när den är som mest intressant. När du ändrar din inre värld så ändras din yttre värld. När du skiftar de grundläggande negativa känslorna som står ivägen för att du ska kunna manifestera det du vill – så öppnar sig en ny värld. Vi använder oss bl.a. av EFT.

Vi kommer att se på och skifta:

 • Din relation till pengar.
 • Dina föräldrars värderingar som format dig. 
 • Dina begränsningar och övertygelser.

 Vi kommer att se på de känslor som ligger bakom såsom:

 • Rädsla
 • Oro
 • Skam
 • Behov
 • Kontroll
 • Självkänsla
 • Längtan
 • Glädje

Dessa tre sessioner hänger ihop så se till att du kan gå på alla om du kan. Mellan sessionerna kommer du att få dagliga små övningar som för dig framåt snabbare dit du vill. Dessa är avgörande för att du ska nå förändring snabbt. Hur många självhjälpsböcker har du läst utan att någon egentlig förändring skett? Att veta något intellektuellt förbättrar inte ditt liv. Det är handling som får dig framåt. Hur många kurser har du gått som du sedan inte använder dig av? Något som varit avgörande för min egen utveckling är det stöd som jag fått efter de kurser jag gått. Det är det som gjort den stora skillnaden. 

Anmäl dig HÄR till sessionen 8/10.

Anmäl dig HÄR till sessionen 22/10.

Anmäl dig HÄR till sessionen 29/10. 

Tid: 18.30-20.30
Plats: Inedalsgatan 5
Pris: 250:-/ session (5e Inner Fusion Lab sessionen gratis).

Varmt välkommen!

 

Leave a Reply