Vad jobbar Tina Lee Möller med egentligen?

I den här videon från 2015 berättar Tina om sin resa, arbetsfilosofi och vad hon jobbar med idag. Några av de ord som passar in är – medvetenhet, utveckling, inspiration, kreativitet, hjärta, känslor, frihet, expansion, styrka, attraktion, valmöjlighet, glädje, personlig utveckling.  

Bli inspirerad att göra ditt eget jobb roligare!

Mitt jobb är viktigt för mig för det upptar ju en stor del av min livstid. Det finns inget jag hellre skulle vilja jobba med och jag ser oändligt kreativa och roliga projekt framför mig.

Ett projekt som percis dykt upp nu och som inte nämns i videon är en hälsoresa till en vacker del av Turkiet i oktober. Vi kommer att erbjuda en kombination av en inre rening med kostlära, ev. tarmrening (som gjort underverk för mig) , yoga, vandringar, EFT, föreläsningar, bad och berg.  Mer om detta senare.

Det som erbjuds just nu är:

Asiatisk YogaMassage Grundkurs (börja när du vill)

EFT kurs (Emotional Freedom Techniqe)  – Start 16 februari

Föreläsning om Pengar & Personlig Utveckling – 26 februari

Pengar & Personlig Utveckling – Kursstart 17 mars

Workshop: Total Självkänsla – 17-19 april

Jag började arbeta med hälsa 1999 och det är mycket som hänt sedan dess. De sista 2-3 åren har jag dessutom lärt mig att göra videopresentationer och klippa ihop allt själv. Det är lite krångel eftersom jag måste spela in ljudet separat och sen synka med videon (som inte har bra ljudupptag).

Dessutom kan jag numera sätta ihop rätt avancerade onlinekurser helt själv. Ett mirakel eftersom jag varit så datainkompetent att pappa Leif (som arbetade hela livet på IBM, ett av världens största dataföretag) undrade om jag verkligen var hans dotter :-) . Erkänner att EFT har varit till stor hjälp när det gäller att bli av med teknikmotståndet såväl som när det gäller att tala inför publik och video.

Håll koll på nyhetsbreven så dyker det rätt som det är upp något som förgyller ditt liv.

Jag skriver snart igen för att berätta mer ingående om vad som sker i vår.

Vänliga hälsningar

Tina Lee Möller