Workshops

  • Workshop Total Självkänsla
  • Workshop Släpp Gammalt Bagage
  • Pengar & Personlig Utveckling
  • Inner Fusion Lab

Workshop Total Självkänsla

WORKSHOP TOTAL SJÄLVKÄNSLA

Med Raymond Ahlgren och Tina Lee Möller.
Nästa workshop hålls: 24-26 mars 2017

Workshop Total Självkänsla med Tina Lee Möller och Raymond Ahlgren

Läs mer här!

“Men välkommen till livet genom nya ögon och verktyg säger jag bara.Vilken gryyyyyyym helg det har vart! Alltså detta kan jag rekommendera ALLA ALLA ALLA. Är helt tagen. Mållös på riktigt. Wow!”/Filiz

“Har deltagit i en kurs som handlar om självkänsla i helgen. Och jag vill säga att om någon av er funderat på att göra något liknande….GÖR’T!! Du kommer få en resa i dig själv du inte trodde var möjlig. Och du! Skjut inte upp det, det blir inte lättare senare det blir bara…senare! Tack Raymond och Tina.” /Beata


Lyssna på Raymonds sommarradioprat i Sommar i P1. Lyssna till den från år 2008: http://raymondahlgren.se/sommar-i-p1/

 

Workshop Släpp Bagaget

WORKSHOP – Släpp Bagaget

Med Raymond Ahlgren och Tina Lee Möller.

Du vet allt det där skrotet och skräpet från det förflutna som du fortfarande går och kånkar på.

Det kan t.ex. handla om:
– Negativa relationer
– Besvikelser och svek
– Tung sorg
– Traumatiska minnen
– Rädslor av olika slag
– Allt det som håller dig kvar

 

workshop-bagage

Det tar kraft och energi att bära på det. Har du märkt att det är rätt svårt att bara släppa taget och förändra ditt liv? Det är mycket, mycket mycket lättare med hjälp av de kraftfulla övningar vi gör under denna helg.

Läs mer här!

 

Pengar & Personlig Utveckling

PENGAR & PERSONLIG UTVECKLING

Förändra din relation till pengar och få ny energi, nya insikter och nya möjligheter genom denna unika 8-veckors kurs/ workshop.

Vi kommer att hitta och skifta all rädsla, oro och stress som kommer upp i din relation till pengar. Det här är ett unikt tillfälle att göra en djupdyknig in i din inre värld.

Du kommer i denna kurs att se hur du begränsar dig, bli medveten om dina övertygelser som styr dig, testa din självkänsla och förmåga att ge och ta emot, upptäcka vad du har fått för synsätt från dina föräldrar m.m. Kraftfulla övningar görs för att förändra dina blockeringar.

26001660_ml

“Pengar & Personlig Utveckling är en viktig kurs, kanske den viktigaste kurs jag gått! Med Tinas generösa och kloka vägledning och aldrig sinande optimism får hon den mest fastlåsta blockering att smälta ner och lösas upp. Jag rekommenderar alla att gå denna kurs!”
Anette Göransson

“Att gå kursen Pengar & Personlig Utveckling har förändrat mitt liv. Kursen är oerhört välgjord och utformad så att du får ut så mycket som möjligt av dig själv. Då jag inte är något datasnille fanns det mycket motstånd mot att arbeta online. Men upplägget har varit så fantastiskt så t.o.m jag klarade av det. Vår lärare Tina Lee Möller är helt superb på att coacha dig till fulländning av dig själv. Efter dessa fantastiska veckor av sammarbete med många härliga och ärliga människor, så önskar jag att alla människor får vara med om samma sak. Den mest fantastiska resa jag gjort. Tack!”
Birgitta Stadin

6 VIDEOFILMER

Denna kurs är inte för alla så för att se om detta är något för dig se de 6 videofilmerna som är en introduktion till denna kurs.

Läs mer här!

 


Inner Fusion Lab

INNER FUSION LAB

Inner Fusion Lab står för:

Inner – Din inre värld. Upplevelse. Känslor. Tankar. Energi. Idéer.

Fusion – Mix. Blandning. Integrering.

Lab – Kreativitet. Nyfikenhet. Utveckling. Inspiration.

Detta är upplevelsebaserade mini-workshops där du kommer att få kontakt med dig själv och börja röra det som sitter fast.

+MIDDAG

zen-sten-og-sand

Börja veckan med fokus på dig själv och ditt välmående. Vi börjar med workshop och avslutar med middag.

Datum:
3 april

17 april
8 maj
22 maj

Läs mer här!