Asiastik YogaMassage

Asiatisk YogaMassage är en terapeutisk form av thaimassage med influenser från ett flertal andra behandlingsformer. Kombinationen av de olika metoder som används i Asiatisk YogaMassage gör den till en unik, djupgående och effektiv form av terapeutisk massagebehandling.


“Med mina rötter djupt rotade i genuin thaimassage har jag genom åren inspirerats, utvecklats och lärt mig mer om livet. Det som vuxit fram har formats till Asiatisk YogaMassage. Där kropp och sinne kommer i balans.”
/Tina Lee Möller

Asiatisk YogaMassage går ut på att öppna upp kroppens energiflöde samt uppnå balans genom att arbeta med kroppens energilinjer och stretcha ut muskler och leder. Med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar arbetar sig massören igenom muskler, energilinjer och akupressurpunkter.

Yogamassage passar de flesta människor – från elitidrottare till äldre. Eftersom mottagaren så effektivt uppnår djup vila och avslappning, är den bra för alla som behöver varva ner, släppa på fysiska blockeringar och komma mer i kontakt med sig själva.

Effekterna av stretchrörelserna – där patienten har en passiv roll – liknar de som erhålls av yoga. Muskler och leder tänjs ut till dess normala viloläge och flexibiliteten ökar. Behandlingen fungerar lika bra i förebyggande syfte som för de som lider av ryggont, onda axlar eller känner sig stela i kroppen.

Malin Berghagen om Asiatisk YogaMassage:

Misti Tripoli om Asiatisk YogaMassage:

Tina Möller använder ofta EFT i kombination med YogaMassage. Att börja en behandling med en kort EFT-session har visat sig öka de terapeutiska effekterna av massagen avsevärt. Läs mer om EFT.

Asiatisk YogaMassage ges utan olja och med kläder på. Ayurvedisk yogamassage är en annan behandlingsform som ges med olja.

BEHANDLINGAR – läs mer

KURSER – läs mer

EFT coaching – läs mer

KALENDARIUM

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET för att få aktuell information. KLICKA HÄR!