Kurssteg

SKRIV UPP DIG HÄR – få uppdaterad information om kurserna!

GRUNDKURS – online

Asiatisk YogaMassage är ett yrke du har med dig var du än är.

Lär dig denna fantastiska massageform online!

Instruktionsfilmerna är inspelningar från Steg 1 och Steg 2. Du får följa med i undervisningen precis som när den hölls “live”.  Hitta din egen övningsdocka eller andra elever som går samma kurs som du kan träna med.

(För dig som vill gå lära dig “live” hålls en extra kurs vid stranden på Gotland 29/7 – 3/8 där du lär dig grundkursen steg 1. Steg 2 fortsätter du sen att lära dig online. Läs mer om detta längst ner på sidan.)

          

Privat coaching ingår
Rätt teknik är en av grundstenarna för att kunna ge en riktigt bra behandling. Den terapeutiska effekten kan utebli om rörelsen ej blir rätt utförd, samt skador kan uppstå. Där för ingår privat coaching som en del av denna kurs. Du får ett tillfälle med 3-timmars privat träning med Tina där hon rättar dig och ger feedback.

Fördelar med denna kurs:

 • Du kan vara var som helst.
 • Lär dig i ditt eget tempo.
 • Repetera när du vill.
 • Lägre kostnad.
 • Tydliga och detaljerade instruktioner.
 • Du tjänar snabbt tillbaks kostnaden när du börjar ta betalt.

Du lär dig:

 • Thaimassagens historia
 • Hur du ger en bra behandling
 • Grundlig genomgång av rörelsemomenten
 • En 1,5 timmes behandlingssession

Datum: När du vill.

Investering: 6.240 kr exkl. moms (25%).

(Det ursprungliga originalpriset när kursen hölls live var 11.000 kr.)
Istället för en kostnad, se det om en investering. En investering i en yrkesutbildning, i något som du kan använda för att utveckla dig själv, något som ger dig och andra glädje.

eller mejla för faktura.

Repetition: Du som gått denna kurs “live” (steg 1 och steg 2) kan repetera för 1.000:- exkl. moms (25%). Om du endast gått steg 1 “live” kan du gå denna kurs för 3.120:- exkl. moms (halva priset) och på så sätt få repetera steg 1 och lära dig det nya i steg 2. Den privata sessionen ingår ej.

Kontakta Tina om du har några frågor:

“Asiatisk YogaMassage är en av de bästa behandlingar jag fått i mitt liv!
Jag gillar att jobba med yogamassage eftersom jag som massör inte är begränsad att behandla bara fram-/baksida kropp med kunden liggandes på en bänk. Behandlingen ger utrymme för att verkligen komma åt alla delar av kroppen. Eftersom jag jobbar på golvet med min egen kropp är det även en otroligt skön behandling att ge – den är bra för både mottagaren och mig själv! Jag gillar att jag enkelt kan anpassa behandlingen till mottagaren, inte bara genom tryck, utan även genom att välja olika tekniker beroende på om det är en person med mycket blockeringar eller slagg i kroppen, eller någon som är stark och frisk. Det finns så otroligt många fördelar och så mycket bra med den här behandlingen att listan kan göras lång! Den är helt enkelt fantastisk!”

Linda Wikström, yogalärare och grundare av Yogahuset So Ham

FORTSÄTTNINGSKURS – online

Denna onlinekurs innehåller steg 3 samt steg 4 och är för dig som vill arbeta med Asiatisk YogaMassage. Den handlar bl.a. om att bli fri från att jobba efter ett “program” och istället anpassar behandlingarna efter kundens behov.

I denna kurs lär du dig:

 • Massage i sidoläge
 • Magmassage
 • Mer utförligt om energilinjerna
 • En uppvärmningssekvens för att släppa stress
 • En kompletterande behandlingsteknik
 • Hur du arbetar med specifika problemområden
 • Stretcher som är bra för dig och din kund
 • m.m.

Investering: 7.990 kr exkl. moms (25%)
I detta pris ingår 3 tim. privat lektionstid med Tina.

Diplom erhålls efter att ha gått alla stegen samt varit med på en workshop på Gotland där träning sker live.

Anmälan: Mejla tina@tinaleecenter.se

“Stort TACK för en kul och lärorik kurs! Spännande med de mer terapeutiska övningarna.”
Pia Wallberg, yogalärare 

GRUNDKURS STEG 1 LIVE

Denna kurs hålls normalt online men kommer nu att läras ut live, utomhus vid stranden på Gotland. Kombinera kurs med semester och natur. Steg 1 lärs ut under dessa sex dagar och undervisningen av steg 2 får du tillgång till online.

Tina Lee Center web     1web    5 web

Datum: 29 juli – 3 augusti 2017

Tid: Ca kl. 10.00 – 17.00

Investering: 7.900 kr exkl. moms (25%) inkluderar kurs och kompendium samt tillgång till onlinekursen steg 1 för repetition och resterande steg 2 i grundkursen.

Repetition: Du som redan gått steg 1 kan repetera för 2.000:- exkl. moms (25%). Om du vill vara med och repetera och få tillgång till steg 2 online (endast gått steg 1 “live” ) kan du gå denna kurs för 3.120:- exkl. moms (halva priset) och på så sätt få repetera steg 1 och lära dig det nya i steg 2. Den privata sessionen ingår ej.

Boende: I delat tält som Tina tillhandahåller, eget tält, Tofta Strandpensionat eller Toftagården. Boendekostnaden står du för själv.

Mat: Vi lagar mat tillsammans och delar på kostnaden (100 kr/ dag för frukost, lunch och middag), alt. går ut och äter på något mysigt ställe.

 

“Vi har haft en fantastisk kursvecka på Gotland. Vi tältade på härliga Tofta Camping och inledde dagarna med ett havsbad. Var först lite skeptisk till att tälta men är nu omvänd, det var supermysigt och det blev en fin gemenskap. From nu kommer camping vara ett alternativ för kommande semestrar.

Utbildningen hölls under solparasoll på campingen och var mycket bra och inspirerande. Det var fantastiskt att massera utomhus och höra havet och känna marken och vinden. Det gav ett lugn och harmoni.
 
Vi handlade, lagade mat ihop och hjälptes åt, allt fungerade finfint och jag längtar redan efter att få komma tillbaka nästa år!”

Jenny Balotis