Om Tina Lee

Tina Lee MollerTina Lee Center drivs av mig, Tina Lee Möller. För 20 år sedan föddes mitt intresse för Asien med dess kultur och urgamla visdomsläror. Efter att ha bott i olika länder i Asien och blivit intresserad av den österländska läran om människokroppen lärde jag mig en del kinesisk medicin samt den thailändska massagetekniken.

Under mina år i Thailand har jag genomgått ett antal utbildningar och haft olika lärare. Influenser från andra behandlingsformer har lett till att jag nu kallar det jag utövar för Asiatisk YogaMassage.

Jag har utbildat massörer sedan 2001 och har nu omvandlat kursen till en onlineträning. Till min stora glädje har jag upptäckt att de som lär sig online faktiskt lär sig bättre än de som gick kursen “live”. De kan nämligen följa med kursen på ett mer närvarande sätt då de kan göra den i sin egen takt och se om lektionerna om och om igen för att få in alla detaljer (något som man lätt kan missa om man går “live” och blir överöst med mycket information på kort tid).

Om du samlar en grupp på annan ort som vill lära sig Asiatisk YogaMassage kan jag enligt överenskommelse komma och göra en liveträning som ett komplement.

Oavsett om du vill få en behandling eller gå en kurs, är du hjärtligt välkommen att kontakta mig. Sänd mig gärna ett email eller ring om du har några frågor.

Tina Lee Moller

 

Utbildad lärare, coach och terapeut: Heart Intelligence, EFT (Emotional Freedom Techniques),  Asiatisk Yogamassage och Art of Feminine Presence. Styrelsemedlem i EFT Förbundet.