Yrke

ASIATISK YOGAMASSAGE – som yrke 

“There is no experience better for the heart, than reaching down and lifting people up.”

Vilka är fördelarna med att ha YogaMassage som yrke? 

Möten
En YogaMassör träffar människor i alla åldrar och yrkeskategorier. Behandlingarna innebär ofta att du direkt eller indirekt kan förbättra kundens tillvaro på något sätt, vilket kan ge personligt välbefinnande för såväl thaimassören som kunden. Det är mycket givande att ha ett yrke där man hjälper människor med problem och får dem att må bättre.

Effektivitet
Många som kommer till Tina Lee Center är kunder som provat på många olika typer av alternativa behandlingar. De flesta kunder vill ha mer än bara en behaglig massage för stunden. De vill ha en förändring och finna balanserad och harmonisk helhet. Ett stort antal kunder har uttryckt att vår thaimassage är den mest grundliga och kompletta massageform de upplevt. För thaimassören innebär detta att många kunder kommer tillbaka gång efter gång.

Klädsel
Många tycker att det är obehagligt att vara avklädd inför främmande människor. För dem passar thaimassagen bra eftersom man har kläderna på och ingen olja används. Utan olja är det möjligt att arbeta djupare. Oljan gör att händer och fingrar glider, vilket medför att det kan vara svårt att fokusera kraften på specifika punkter. Att mottagaren har kläder på sig gör det enklare att behandla i offentlig miljö.

Arbetsmiljö
YogaMassage ges på en tunn matta på golvet eller marken. Detta gör att massören kan använda sin kroppstyngd, istället för muskelkraft, och därigenom ge en kraftfull behandling. Att arbeta med thaimassage handlar mycket om teknik

Rörelse
YogaMassage är en rogivande men samtidigt rörlig och dynamisk behandlingsform. En YogaMassör rör mycket på sig och arbetar med både fingrar, händer, armbågar, fötter och knän, vilket ökar flexibiliteten och minskar risken för yrkesrelaterade skador. Massörer kan annars få problem med både rygg och händer, då de ofta jobbar ensidigt med sina kroppar.

Flexibilitet
YogaMassage som kroppsterapi är lätt att ta till sig även om man inte har någon kunskap om alternativa behandlingsterapier. Den kan anpassas till alla, unga som gamla, kontorsarbetare till idrottare.

Frihet
Som YogaMassör har du möjlighet att vara din egen och själv bestämma över dina arbetstider. Det är ett yrke du kan ta med dig, vart du än befinner dig i världen. Du kan lätt ta med dig massagemattan till vänner och familj, till parken, stranden eller till företag. Detta gör att du inte behöver vara beroende av en kostsam lokal för att utöva ditt yrke.