EFT Mastery helgkurs

Lär dig en av världens snabbast växande självhjälpsmetoder!

EFT Mastery kuren innehåller allt du behöver veta för att kunna behandla dig själv på ett djupgående sätt med EFT (Emotional Freedom Techniqes) – en metod som jag älskar och har haft enormt stor användning av i mitt eget liv.

Läs mer om EFT här!

Att arbeta med EFT är nog det mest spännande jag gjort när det gäller personlig utveckling. Det är ju så oerhört intressant att upptäcka hur tankarna, kroppen, energin och känslorna hänger ihop.

Att gå en kurs och lära sig de olika EFT-teknikerna från grunden är nyckeln till att få riktigt bra resultat.

NYA DATUM
Du är med och bestämmer när nästa kurs ska hållas (var och när). Därför är det viktigt att du fyller i dina önskemål i intresseformuläret då kurserna planeras efter intresse.


Dessa alternativ finns:

1. LIVE på Liljero Retreat
Kursen hålls på Liljero Retreat som är en helt underbar kursgård. Det blir som en kurs – retreat -kombo, där vi kan gå djupare, ha mer tid för reflektion och gemenskap. 2,5 vardagar med 2 övernattningar. Du får tillgång till repetitionsmaterial online efter kursen.

2. LIVE på Kungsholmen i Stockholm
En intensivkurs över en helg. Du får tillgång till repetitionsmaterial online efter kursen.

3. ONLINE / LIVE
Följ med på livekursen i Stockholm fast online, hemifrån dig, via din dator.

4. ONLINE över 6 veckor
I denna kurs sprids kursmaterialet ut över 6 veckor. Vi ses online en kväll i veckan och du har tid att integrera det du lär dig under kursens gång.

Kursen kombinerar delar från steg 1-3 från den traditionella EFT utbildningen.

Du kommer att få arbeta med dina egna personliga problem/ utmaningar och få handledning under kursens gång.

Denna kurs innehåller

 • EFTns grunder.
 • Genomgång av punkterna.
 • Problemets grundorsak.
 • Olika tekniker och användningsområden (såsom tankar, stress, fysiska problem, minnen, fobier m.m).
 • Hur du tar bort negativa laddningar så att du inte triggas av dom längre.
 • Fördjupning av EFTns tekniker.
 • Hur du höjer och förankrar det positiva i  ditt liv.
 • Du lär dig hur du på olika sätt kan skifta perspektiv så att du får mer frid, glädje och framgång ditt liv.
 • Att skapa trygghet i kroppen.
 • Jobba med dina egna negativa blockeringar och få hjälp med att komma i balans.
 • Praktik.
 • Kompendium.
 • Medlemskap i en Facebookgrupp för utbyte av ideér, inspiration och stöd.

Kursupplägg

– En vecka innan kursstart får du tillgång till första steget i kursmaterialet som innehåller EFTns grunder och hur du sätter ihop en knackningssekvens. Detta går jag igenom via videofilmer, ljudfiler och text som du ser går igenom innan vi ses.

– Efter helgen får du samarbeta med andra kursdeltagare. Detta gör att du får stöd, kan bolla frågor och idéer, få andra perspektiv, bli mer fokuserad och inspirerad. Du behöver öva efter kursen och det är så lätt att det rinner ut i sanden. Genom detta samarbete håller du dig själv på banan och ser till att du integrerar det du lärt dig.

Praktisk information

Datum:
Inte bestämt än utan du behöver fylla i dina önskemål HÄR först!

Här är alternativen:

1. Livekurs i Stockholm – helg. Detta är en intensivkurs som hålls kl. 10.00 – 17.00 över en lördag och söndag.

2. Online när kursen hålls live. Dvs. du följer tryggt med via din dator hemifrån dig och är med oss andra som träffas live på plats. Detta gäller livekursen i Stockholm. Du får en länk som du klickar på för att följa med online där du kan höra och prata med oss.

3. Online över 6 veckor. Vi ses online en vardagkväll i veckan kl. 19.30 – 21.00 och vi tar en bit i taget i lugnare tempo. På detta sätt får du tid att integrera det du lär dig under kursens gång.

Pris: är 4.200:- inkl. moms.

Repetition:
Om du gått EFT Mastery eller EFT steg 1 och 2 för Tina eller annan lärare kan du gå denna kurs för repetitionspris 1.580 kr exkl. moms. Om du endast gått EFT steg 1 kan du gå EFT Mastery för 2.980 kr exkl. moms. Kontakta Tina för dessa bokningar.

VIKTIGT!
Anmäl ditt intresse i knappen nedan och fyll i dina önskemål där. Nästa kurs planeras endast in efter önskemålen så vänta inte!

Fyll i dina önskemål här!

Skriv upp dig på den allmänna intresselistan för att få uppdaterad information om nya kursdatum:

Intresselista!

Vad säger andra om kursen?

“En riktigt bra kurs som du har god användning av för resten av ditt liv. Du blir din egen terapeut. Du kan sitta hemma i lugn och ro vid datorn och slipper åka iväg någonstans. Du ser och hör din lärare och kurskamrater på datorskärmen. Det kan inte bli mycket bättre än så här. Det är praktiskt, effektivt, smart, enkelt och roligt samt prisvärt till tusen! Stort TACK för fin kurs!!!”
/ Lena T

“Jag tycker kursupplägget funkar jättebra, var skeptisk till onlinekurs innan, men det visade sig vara en jättebra sak, speciellt för mig som inte har möjlighet att åka iväg på en veckokurs eller liknande. Kursen är väldigt pedagogisk och lätta att följa med i, med lagom stora portioner varje vecka. Bra att det går att se på repriser av mötena ifall man missar något tillfälle.”
/ Jonatan

“Jag kan varmt rekommendera kursen i EFT. Det var en otroligt inspirerande och utvecklande kurs!”
/Johanna Symlal

“Kursen var fantastisk! Även om jag har läst psykologi och gått flera år i terapi så gav detta mig mycket nytt. “
/Ingela Engström 

“Jag har tidigare försökt lära mig EFT genom att läsa böcker. Jag tycker att det inte fungerade så bra att lära sig på det sättet. Jag saknade den rätta känslan och nyfikenheten. Jag lärde mig mer en teknik som från en kokbok och jag fick inga bra resultat. 

Att gå Tinas kurs var fantastiskt. Hon gav mig inspiration att prova, testa och vara lite lekfull i vad jag säger så att jag får fram de formuleringar som känns sanna för mig. Och jag har fått jättebra resultat! Min livslånga känsla av att inte duga och skammen för detta har försvunnit.”
/Ingrid Gruneau