EFT Mastery helgkurs

Lär dig en av världens snabbast växande självhjälpsmetoder!

EFT Mastery Kurs innehåller allt du behöver veta för att kunna behandla dig själv på ett djupgående sätt med EFT (Emotional Freedom Techniqes) –  en metod som jag älskar och har haft enormt stor användning av i mitt eget liv.

Att gå en kurs och lära sig EFT från grunden är nyckeln till att få riktigt bra resultat.

Att arbeta med EFT är nog det mest spännande jag gjort i hela mitt liv. Det är ju så oerhört intressant att upptäcka hur tankarna, kroppen, energin och känslorna hänger ihop.

I denna helgkurs få du även tillgång till delar av onlinekursen så att du i eget tempo kan integrera allt vi gått igenom i denna intensivkurs.

Om du inte vill komma till Stockholm denna helg kan du få följa med på kursen live online istället.

Kursen kombinerar delar från steg 1-3 från den traditionella EFT utbildningen.

Du kommer att få arbeta med dina egna personliga problem/ utmaningar och få handledning under kursens gång.

Denna kurs innehåller

 • EFTns grunder.
 • Genomgång av punkterna.
 • Problemets grundorsak.
 • Olika tekniker och användningsområden.
 • Hur du tar bort negativa laddningar så att du inte triggas av dom längre.
 • Fördjupning av EFTns tekniker.
 • Hur du höjer och förankrar det positiva i ditt liv.
 • Du lär dig hur du på olika sätt kan skifta perspektiv så att du kommer mer i linje med ditt liv.
 • Att skapa trygghet i kroppen.
 • Jobba med dina egna negativa blockeringar och få hjälp med att komma i balans.
 • Praktik.
 • Kompendium.
 • Medlemskap i en Facebookgrupp för utbyte av ideér, inspiration och stöd.

Kursupplägg

– En vecka innan kursstart får du tillgång till första steget i kursmaterialet som innehåller EFTns grunder och hur du sätter ihop en knackningssekvens. Detta går jag igenom via videofilmer, ljudfiler och text som du ser går igenom innan vi ses.

– Efter helgen får du samarbeta med andra kursdeltagare. Detta gör att du får stöd, kan bolla frågor och idéer, få andra perspektiv, bli mer fokuserad och inspirerad. Du behöver öva efter kursen och det är så lätt att det rinner ut i sanden. Genom detta samarbete håller du dig själv på banan och ser till att du integrerar det du lärt dig.

Fördelar med med online

(om du inte kan komma till Stockholm)

 • Du kan sitta bekvämt hemma hos dig. (Va bra! Du kan mysa till det bäst du vill.)

 • Du slipper resväg och sparar tid.  (Och kan vara var som helst i hela världen.)

 • Integrering av kursinnehållet med onlinetillgång efter helgen. (Bra att kunna gå igenom materialet igen i lugn och ro.)

 • Har du gått kurser men sen inte gjort något med det du lärt dig efter? Det har liksom runnit ut i sanden? (Det brukar liksom inte bli av.) Syftet med detta kursupplägg är att du efter kursen ska kunna EFT så pass bra att det sitter i ryggmärgen.

 • Du kommer även att få tillgång till kursens Facebookgrupp där du kan få stöd, svar på frågor, inspiration och utbyte av ideér. (Bra va!)

Kursstart

Datum:
31 augusti - 1 september 2019

Tid:
9.30 - 17.00.

Kursavgift:
4.200:- inkl. moms
(En värdefull investering i dig själv och som kan delas upp i två betalningar.)

Repetition:
Om du gått EFT Mastery eller EFT steg 1 och 2 för Tina eller annan lärare kan du gå denna kurs för repetitionspris 1.180 kr exkl. moms. Om du endast gått EFT steg 1 kan du gå EFT Mastery för 2.280 kr exkl. moms. Kontakta Tina för dessa bokningar.

Anmäl mig!

Skriv upp dig till på intresselistan för att få uppdaterad information om nya kursdatum:

Intresselista!

Vad säger andra om kursen?

“En riktigt bra kurs som du har god användning av för resten av ditt liv. Du blir din egen terapeut. Du kan sitta hemma i lugn och ro vid datorn och slipper åka iväg någonstans. Du ser och hör din lärare och kurskamrater på datorskärmen. Det kan inte bli mycket bättre än så här. Det är praktiskt, effektivt, smart, enkelt och roligt samt prisvärt till tusen! Stort TACK för fin kurs!!!”
/ Lena T

“Jag tycker kursupplägget funkar jättebra, var skeptisk till onlinekurs innan, men det visade sig vara en jättebra sak, speciellt för mig som inte har möjlighet att åka iväg på en veckokurs eller liknande. Kursen är väldigt pedagogisk och lätta att följa med i, med lagom stora portioner varje vecka. Bra att det går att se på repriser av mötena ifall man missar något tillfälle.”
/ Jonatan

“Jag kan varmt rekommendera kursen i EFT. Det var en otroligt inspirerande och utvecklande kurs!”
/Johanna Symlal

“Kursen var fantastisk! Även om jag har läst psykologi och gått flera år i terapi så gav detta mig mycket nytt. “
/Ingela Engström 

“Jag har tidigare försökt lära mig EFT genom att läsa böcker. Jag tycker att det inte fungerade så bra att lära sig på det sättet. Jag saknade den rätta känslan och nyfikenheten. Jag lärde mig mer en teknik som från en kokbok och jag fick inga bra resultat. 

Att gå Tinas kurs var fantastiskt. Hon gav mig inspiration att prova, testa och vara lite lekfull i vad jag säger så att jag får fram de formuleringar som känns sanna för mig. Och jag har fått jättebra resultat! Min livslånga känsla av att inte duga och skammen för detta har försvunnit.”
/Ingrid Gruneau