En ovanligt spännande resa!

Följ med till pyramiderna i Bosnien!

Denna resa är för dig som:

 • Gillar att upptäcka nya spännande platser
 • Är intresserad av hälsa och välmående
 • Vill prova alternativa sätt att läka på (själsligt och fysiskt)
 • Är nyfiken på personlig utveckling och andlighet
 • Vill ha kul tillsammans med andra som också är intresserade av detsamma

Platsen, Upplevelsen och Du

Vi åker tillbaka i tiden. Till en tid där vardagsstress inte existerar. Till ett ställe där fåraherden troget vallar sina får, där grönsakerna man äter plockas från trädgården och där man tar sig tid att göra ingenting.

Vi åker till platser där vi hittar fakta och fynd … men även oförklarliga fenomen.

Det blir en resa tillbaks in i den oskuldsfulla ovissheten. Till en tid där öppen nyfikenhet får plats och där frågetecknen blomstrar. Ovissheten är oändlig och rymmer allt. I denna plats finns en fantastisk sällsynt fridfullhet.

Vi andas in fridfullheten in i varenda cell. Kropp och sinne får rum och utrymme att återhämta sig från livets alla påfrestningar. I denna speciella miljö och med de övningar vi kommer att göra blir dina sinnen klarare, din energi börjar flöda igen och kroppen kan snabbare aktivera sitt eget kloka läkningssystem.

Det du lär dig under denna resa kan du sedan ta med dig hem och använda dig av för att bibehålla balansen som du finner här.

Livet är för kort för att inte må bättre! Alla delar i dig - ditt sinne, din kropp, din energi, dina känslor, din intuition och dina tankar - får följa med. Det här är din viktiga tid!

Sitt bekvämt, ta på dig hörlurar och se videon nedan.

Vad säger andra om denna resa?

"Den bästa resa jag varit på", "Över all förväntan", "Skriv upp den på din bucket-list", "En MYCKET annorlunda och inspirerande resa som jag varmt kan rekommendera."

Ledorden för denna speciella vecka är
Hälsa - Energi - Nyfikenhet

På köpet får vi också
Mystik - Gemenskap - Äventyr.

”En resa med mycket värme och omtanke. En resa för eftertanke och överraskningar. Spännande att få guidning till pyramiderna och få uppleva tankar om vad det kan vara. Och så fantastiskt god mat” /Agneta

”En helt fantastisk resa som överträffade alla mina förväntningar. Otroliga upplevelser både inuti och utanför, där historia, spiritualitet och avkoppling blandas på ett helt fantastiskt vis. Den perfekta resan för dig som vill upptäcka mer av dig själv i en trygg miljö med likasinnade. Tycker att allt under veckan har varit helt fantastiskt! Allt från mat till upplevelser och övningar har känts så otroligt harmoniskt. Vill absolut göra om den här veckan igen!” /Sandra

”Vilken otrolig resa, och då menar jag på ALLA plan! Bra boende på Pyramid Lodge med fantastisk miljö, mat och vidsträckt utsikt. Ett lugn infinner sig så fort jag ”landat” här. Tina och Göran leder oss genom yogaövningar, meditationer och andra övningar som öppnar upp sinnet. Detta blandat med besök på spännande, vackra och energigivande platser som stimulerar och hänför alla delar av det som är jag, gör detta till den bästa resa jag någonsin gjort. Tack Tina för att du delar med dig av dig själv och ”ditt” Bosnien.” /Catrin

”En resa bortom tid och rum där allt möjligt och omöjligt kan hända. Ett resmål som vidgar perspektiven på många plan. En resa som inte går att beskriva med ord, den måste helt enkelt upplevas.” /Malin

”Denna resa går inte att sätta ord på, den måste upplevas!!! Om du gillar att upptäcka nya platser både inom och utanför dig själv i en vacker miljö med genuint odlad och god mat är detta en resa för dig. Tina har, och ger, en fantastiskt bra känsla och har skapat ett varierande innehåll av ”aktiviteter” /upplägg. Görans guidade meditationer och yogaprogram är unika. ”Det är bara att åk” som Stenmark sa … Skämt åsido, detta är den bästa resa jag har gjort och jag känner en stor tacksamhet. /Marie

Pyramiderna

De fem pyramiderna upptäcktes i dalen 2005. The pyramid of the Sun är den största med sina 270 m och är därmed den största pyramiden i världen. Utgrävningarna visar att det djupaste lagret av jord som täcker pyramiden är ca 12.000 år gammalt (från slutet av senaste istiden) vilket gör pyramiden till den äldsta i världen. Det material man funnit är dock ännu äldre. Labratorietester har visat att detta material är ca 25.000 år vilket är långt innan vår mänskliga civilisation såsom vi känner till den. Frågan uppstår då: Vem eller vad har skapat dessa om de inte är naturliga? Perfektionen och komplexiteten av denna konstruktion, och kvalitén av den energi som omger dessa lämningar har väckt stort intresse.

Det är inte bara arkeologiska fynd som hittats (vilka är omdiskuterade av arkeologer) utan även tydliga, mätbara, energimässiga fenomen. Fysiker, el- och ljudingenjörer och antropologer har forskat på det energifenomen som finns över pyramiderna och i det underjordiska tunnelsystemet. Arbetslag från bl.a. Kroatien, Italien, Finland, Serbien och Tyskland har utfört mätningar och undersökt den energistråle som är över The pyramid of the Sun. Den har en konstant frekvens på 28 kHz. Vår guide kommer att berätta mer om detta och om andra spännande fenomen.

Boende:

Första natten bor i i Sarajevo. På lördagen åker vi till Visoko och bor resterande dagar på The Pyramid Lodge som ligger på pyramidens sluttning (the Pyramid of the Sun) med en fantastisk utsikt över dalen och endast 10 min från pyramidens topp. Det är det absolut bästa boendet i området. I videon nedan får du se hur the Pyramid Lodge kom till. Det är ett ställe som är byggt med hjärta.

Rum:

Du kan välja mellan bekväma singelrum eller delat dubbelrum som alla har privat badrum, luftconditionering och wi-fi. Sängen i rummen har en speciell ortopedisk madrass som främjar hälsan.

Mat:

Vi äter hälsosamma rätter främst med närodlad och närproducerad mat. Glutenfria alternativ finns.

Resa:

Direktflyg till Sarajevo med Norwegian tar 2.40 tim. Du ordnar din flygresa till Bosnien själv. Ett tips är att komma några dagar tidigare eller stanna några dagar efter för att även se Sarajevo och andra delar av Bosnien.

Hämtningsplats är Sarajevo flygplats (i anslutning med Norwegians landningstid). Om du ej kan denna tid får du ordna egen transport till vårt boende som ligger ca 35 min från flygplatsen.

Datum:

Förhoppningsvis september 2021

Pris:

14.900 kr för del i dubbelrum
16.800 kr för enkelrum

Allt detta ingår:

 • Transfer till och från Sarajevos flygplats i anknytning till Norwegians flygtid.
 • 7 nätter i dubbelrum (enkelrum går att boka mot extra kostnad).
 • Frukost, lunch och middag från utom sista dagen då det är egen tid efter frukost, samt en lunch till då det är fri tid.
 • Guidade turer till de olika pyramiderna, utgrävningsplatser, de underjordiska gångarna som bildar ett tunnelsystem och andra intressanta och vackra platser.
 • Alla entréavgifter till platserna vi besöker.
 • Morgonuppvärmning med olika övningar som får igång och höjer din energi. Dessa kommer att variera under veckan.
 • Föreläsning om pyramiderna och dess spännande historia, om utgrävningarna, platsernas hälsoeffekter, mytologin och teorierna.
 • Föreläsningar om inre och yttre hälsa.
 • Div hälsofrämjande fysiska och stressreducerandeövningar.
 • Olika meditationer
 • Alla aktiviteter är frivilliga så välj själv vilka du vill vara med på.

Här ser du hur Pyramid Lodge, som vi ska bo på, kom till.

arrow
Anmäl ditt intresse för att få information om kommande resor:
Skriv upp dig på intresselistan!

Kontakta mig om du har några frågor: Tina Lee Möller - Mobil: 070-2010109 - E-mail: tina@tinaleecenter.se

Gästinstruktör Anneli  Westberg Kekkonen. 

Anneli är utbildad MediYoga - lärare och terapeut. Sedan 2014 är hon anställd inom cancerrehabiliteringen på Akademiska Sjukhuset som MediYoga -terapeut och ser varje dag hur yogan gör underverk som en självhjälpsmetod för att må bättre på alla plan – fysiskt, mentalt, emotionellt och socialt.

Inom yogan har Anneli påbyggnads utbildningar : binjurebalans, mindfulness, stress och utbrändhet, chakra - lära, gong-spel och HRV (hjärtfrekvensmätning). Som bas har hon en utbildning som stress/ friskvårdsterapeut och cert samtalscoach med kognitiv inriktning samt massör.

Annelis intresse för hantering av stress väcktes när hon utbildat sig inom säkerhetsbranschen. Det man i säkerhetsanalyser prickar av som den ”mänskliga faktorn” visade sig i princip alltid vara orsakad av stress- faktorer på olika sätt. Den mänskliga faktorn åtgärdades aldrig så som man gjorde med det materiella i form av larm och sprinklers vilket Anneli inte kunde släppa och valde då istället att fördjupa sig i ämnet genom att byta bana och utbilda sig till stress och friskvårdsterapeut och samtalscoach med kognitiv inriktning. På den vägen är hon, med en djup intention att hjälpa människor att hitta enkla men effektiva verktyg i sig själv för att klara av att må så bra som möjligt (få livskvalitet) i det allt snabbare tempot i samhället och ohälsan som följer tempot, oavsett var man befinner sig i livet.


Om arrangören

Tina Lee Möller började intressera sig för och arbeta med fysisk hälsa 1999 då hon var  en av de första som tog thaimassagen till Sverige. Denna holistiska massageform har sedan dess utvecklats till det som i dag heter Asiatisk YogaMassage.

Utvecklingen har sedan gått vidare mot den känslomässiga hälsan. Som certifierad Heart IQ coach och EFT terapeut, arbetar Tina främst med att hjälpa människor att, på djup nivå, bli av med stress och trauman samt att må känslomässigt bättre.

Genom föreläsningar om kroppens egna guidningssystem, workshops med tema självkänsla och att släppa gammalt bagage, privata terapi/ coaching sessioner, kurser i EFT (Emotional Freedom Techniques) och Asiatisk YogaMassage hjälper hon människor att lösa upp blockeringar och komma i balans.