Följ med 28 januari - 2 februari 2019!

Denna resa är för dig som:

 • Älskar att vara nära naturen.
 • Längtar efter vila och återhämtning.
 • Är intresserad av kropp och själ.
 • Vill yoga, meditera, chilla, få massage m.m.
 • Söker en unik thailandsupplevelse.
 • Tycker om att hänga med underbara människor.

Platsen, Upplevelsen och Du

Vi tar en liten båt och åker till den bortre, avskilda delen av den stora sjön. Till en plats där vardagsstress inte existerar. Där är vi helt ensamma. Det är bara vi, vattnet och stillheten. Land ligger tryggt bakom oss 50 meter bort.

I denna speciella miljö hittar du sann sinnesro och möjlighet att landa i dig själv. Med på resan följer duktiga yoga-, meditations- och massagelärare som guidar dig till djupare kontakt med din kropp, närvaro och andliga kontakt.

Alla delar i dig - ditt sinne, din kropp, din energi, dina känslor, din intuition och dina tankar - får följa med. Det här är din viktiga tid!

Boende - ditt hem i fem dagar

Vi bor på Om Waters Retreat Center, en spartansk oas som flyter på det stilla vattnet i Sri Lanna national park. Denna plats drivs i harmoni med naturen och här passar det bäst att vara bort- , från- och avkopplad från omvärlden. Ingen wi-fi finns och den lilla el som finns kommer från solceller.

Riktiga rum existerar inte på detta retreat. Väggarna i de enkla "dubbelrummen" består av tyg med helt öppet mot det stillsamma vattnet. Några mysiga bäddplatser finns även på loftet ovanför.

En av flottarna är en yogasal och så finns en loungeavdelning att relaxa i.

Maten - måltiderna man längtar till

Vi njuter av underbar, vegetarisk och hälsosam mat som är lagad med kärlek. Varje måltid är en dröm.

Praktisk information

Datum:
28 januari - 2 februari 2019

Resa:
Själva resan till Chiang Mai ingår ej. Du får boka eget flyg till Bangkok och ta sedan inrikesflyg alternativt nattåg till Chiang Mai. Det går att hitta billiga inrikesflyg om man prickar in en kampanj (T.ex. AirAsia, Nok air). Glöm ej att kolla vilken flygplats i Bangkok du landar på och vilken din transfer går från då det finns två flygplatser. Ett tips är att komma några dagar tidigare eller stanna några dagar efter i Chiang Mai. Tina kommer att finnas på plats i Chiang Mai en vecka innan och en vecka efter detta retreat.

Facebookgrupp:
Du kommer att få tillgång till en facebookgrupp skapad för denna resa. I den kan du söka resesällskap, ställa frågor, få tips om boende och aktiviteter i Chiang Mai  m.m.

Pris:
5.800 kr sängplats på loftet
6.800 kr sängplats i "dubbelrum" (fullbokat)

(Du är fri att flytta din madrass och sova på din favoritplats.)

"Dubbelrum"

Loftet

    Allt detta ingår:


 

 • Transport från Chiang Mai till Sri Lanna national park.
 • Entréavgift till nationalparken.
 • 5 nätter på Om Waters Retreat Center.
 • Alla måltider (frukost, lunch och middag).
 • Dagliga yogaklasser med olika lärare.
 • Prova att ge och få Asiatisk YogaMassage.
 • Div hälsofrämjande fysiska och stressreducerandeövningar.
 • Meditation.
 • Lån av kajak och badringar.
 • Tid för reflektion, vila, lek, dans, chilltid och snick-snack.
 • Alla aktiviteter är frivilliga så välj själv vilka du vill vara med på.

Få ut ännu mer:


 

Förgyll din resa ännu mer genom lägga till privata kroppsterapi-behandlingar.

Mer information om vad du kan tilläggsboka kommer att läggas till när det närmar sig retreatet. Du kommer även att få denna information mejlad till dig närmare resan.

Behandling i världsklass

Boka en behandling med en av de allra bästa kroppsterapeuter jag träffat, James Pehler. Vi har den stora lyxen att få ha honom med oss på detta retreat.

James har 30 års erfarenhet av kroppsterapi och är bl.a. lärarcertifierad inom Anatomy Trains Structural Integration (KMI). Han har tillsammans med andra tekniker utvecklat sitt egna, unika sätt att komma i kontakt med fysiska trauman, skador och spänningsmönster och få kroppen tillbaka till sin rätta balans.

Det är värt att åka hela vägen till Thailand bara för att få behandling av denna man (som annars bor i USA). / Tina


Arrangör: Tina Lee Möller

Tina Lee Möller började tidigt intressera sig för och arbeta med fysisk hälsa. Hon var  en av de allra första som 1999 tog thaimassagen till Sverige. Denna holistiska massageform har sedan dess utvecklats till det som i dag heter Asiatisk YogaMassage.

Utvecklingen har sedan gått vidare mot den känslomässiga hälsan. Som certifierad Heart IQ coach och EFT terapeut, arbetar Tina främst med att hjälpa människor att, på djup nivå, bli av med stress och trauman samt att må känslomässigt bättre.

Genom föreläsningar om kroppens egna guidningssystem, workshops med tema självkänsla och att släppa gammalt bagage, privata terapi/ coaching-sessioner, kurser i EFT (Emotional Freedom Techniques) och Asiatisk YogaMassage hjälper hon människor att lösa upp blockeringar och komma i balans.

Chiang Mai - staden vi utgår ifrån

Uppe i norra Thailand ligger Chiang Mai som grundades 1296 som huvudstad i det forna kungariket Lanna. Buddhismen omsluter Chiang Mai med sina 300 tempel, folkets givmildhet och det stora utbudet av vegetarisk mat. Med sina rustika trähus, pittoreska gränder och avslappnade stil känns staden mer som en stor by.

Chiang Mai är lekplats för yogautövare och ett paradis för spaälskare och de som uppskattar asiatisk mat. Chiang Mai är även känd för hantverk inom bl.a. keramik, trä och silver och är en av Thailands mest kreativa städer.

Yogis från hela världen samlas här under vinterhalvåret så utbudet av yogaklasser, meditationer, dansworkshops m.m. är stort. Det finns mycket att upptäcka.

På lördagar och söndagar stängs vissa gator av för att ge plats åt marknader där lokalt hantverk blandas med thailändska traditionella varor, mat och massage.

Passa på att gå till proffesionella tandläkare (och betala en bråkdel av vad det kostar i Sverige) eller mjuka upp kroppen med en skön thaimassage.

Det finns mycket att göra i denna kulturella stad där det alltid är något spännande på gång. Själv brukar jag hyra en cykel och utforska de mysiga gränderna, upptäcka nya fantasiska caféer och restauranger, gå på olika workshop och utställningar, strosa runt på marknaderna, ta olika former av behandlingar eller bara njuta av atmosfären, folket och livet i denna stad.

Chiang Mai får mig att le. / Tina Lee Möller

Följ med!


 

arrow

--

Boka din plats och ge dig själv en oförglömlig upplevelse.

Säkra din plats och boka nu!

Bokningen öppnar efter sommaren!

--

Skriv upp dig på intresselistan om du är intresserad av att följa med men ej kan bestämma dig nu.
Vänta dock inte för länge med att boka din plats då det är begränsat antal platser.

Skriv upp mig på intresselistan!

--

Hör gärna av dig om du har några frågor:
Tina Lee Möller 070-2010109, tina@tinaleecenter.se