En ovanligt spännande resa!

Följ med till pyramiderna i Bosnien!

Denna resa är för dig som:

Gillar att upptäcka nya spännande platser.

Är intresserad av hälsa och välmående.

Vill ha vackra naturupplevelser.

Är nyfiken på personlig utveckling och andlighet.

Vill ha kul tillsammans med andra som också är intresserade av detsamma.

Platsen, Upplevelsen och Du

Vi åker tillbaka i tiden. Till en tid där vardagsstress inte existerar. Till ett ställe där fåraherden troget vallar sina får, där grönsakerna man äter plockas från trädgården och där man tar sig tid att göra ingenting.

Vi åker till platser där vi hittar fakta och fynd … men även oförklarliga fenomen.

Det blir en resa tillbaks in i den oskuldsfulla ovissheten. Till en tid där öppen nyfikenhet får plats och där frågetecknen blomstrar. Ovissheten är oändlig och rymmer allt. I denna plats finns en fantastisk sällsynt fridfullhet.

Vi andas in fridfullheten in i varenda cell. Kropp och sinne får rum och utrymme att återhämta sig från livets alla påfrestningar. I denna speciella miljö och med de övningar vi kommer att göra blir dina sinnen klarare, din energi börjar flöda igen och kroppen kan snabbare aktivera sitt eget kloka läkningssystem.

Det du lär dig under denna resa kan du sedan ta med dig hem och använda dig av för att bibehålla balansen som du finner här.

Livet är för kort för att inte må bättre! Alla delar i dig - ditt sinne, din kropp, din energi, dina känslor, din intuition och dina tankar - får följa med. Det här är din viktiga tid!

Ett bildspel från tidigare resor

Sätt på ljudet när du ser videon.

Vad säger andra om denna resa?

"Den bästa resa jag varit på", "Över all förväntan", "Skriv upp den på din bucket-list", "En MYCKET annorlunda och inspirerande resa som jag varmt kan rekommendera."

Ledorden för denna speciella vecka är

Energi - Nyfikenhet - Hälsa.

På köpet får vi också

Mystik - Gemenskap - Äventyr.

”En resa med mycket värme och omtanke. En resa för eftertanke och överraskningar. Spännande att få guidning till pyramiderna och få uppleva tankar om vad det kan vara. Och så fantastiskt god mat /Agneta

”En helt fantastisk resa som överträffade alla mina förväntningar. Otroliga upplevelser både inuti och utanför, där historia, spiritualitet och avkoppling blandas på ett helt fantastiskt vis. Den perfekta resan för dig som vill upptäcka mer av dig själv i en trygg miljö med likasinnade. Tycker att allt under veckan har varit helt fantastiskt! Allt från mat till upplevelser och övningar har känts så otroligt harmoniskt. Vill absolut göra om den här veckan igen!” /Sandra

”Vilken otrolig resa, och då menar jag på ALLA plan! Ett lugn infinner sig så fort jag ”landat” här. Yogaövningar, meditationer och andra övningar som öppnar upp sinnet. Detta blandat med besök på spännande, vackra och energigivande platser som stimulerar och hänför alla delar av det som är jag, gör detta till den bästa resa jag någonsin gjort. Tack Tina för att du delar med dig av dig själv och ”ditt” Bosnien.” /Catrin

”En resa bortom tid och rum där allt möjligt och omöjligt kan hända. Ett resmål som vidgar perspektiven på många plan. En resa som inte går att beskriva med ord, den måste helt enkelt upplevas.” /Malin

”Denna resa går inte att sätta ord på, den måste upplevas!!! Om du gillar att upptäcka nya platser både inom och utanför dig själv i en vacker miljö med genuint odlad och god mat är detta en resa för dig. Tina har, och ger, en fantastiskt bra känsla och har skapat ett varierande innehåll av ”aktiviteter” /upplägg. ”Det är bara att åk” som Stenmark sa … Skämt åsido, detta är den bästa resa jag har gjort och jag känner en stor tacksamhet. /Marie

Pyramiderna

De fem pyramiderna upptäcktes i dalen 2005. The pyramid of the Sun är den största med sina 270 m och är därmed den största pyramiden i världen. Utgrävningarna visar att det djupaste lagret av jord som täcker pyramiden är ca 12.000 år gammalt (från slutet av senaste istiden) vilket gör pyramiden till den äldsta i världen. Det material man funnit är dock ännu äldre. Labratorietester har visat att detta material är ca 25.000 år vilket är långt innan vår mänskliga civilisation såsom vi känner till den. Frågan uppstår då: Vem eller vad har skapat dessa om de inte är naturliga? Perfektionen och komplexiteten av denna konstruktion, och kvalitén av den energi som omger dessa lämningar har väckt stort intresse.

Det är inte bara arkeologiska fynd som hittats (vilka är omdiskuterade av arkeologer) utan även tydliga, mätbara, energimässiga fenomen. Fysiker, el- och ljudingenjörer och antropologer har forskat på det energifenomen som finns över pyramiderna och i det underjordiska tunnelsystemet. Arbetslag från bl.a. Kroatien, Italien, Finland, Serbien och Tyskland har utfört mätningar och undersökt den energistråle som är över The pyramid of the Sun. Den har en konstant frekvens på 28 kHz. Vår guide kommer att berätta mer om detta och om andra spännande fenomen.

Bortom turiststråken
Tina har anordtnat resor till Bosnien sedan 2017 och vår resa tar dig bortom de vanliga turiststråken och öppnar dörrar till platser som få turister besöker.

Följ med vår kunniga guide som kommer att väva samman historiska fakta och fynd med spännande teorier, och ge dig en unik inblick i Bosniens rika arv. Låt sedan dina egna tolkningar ge liv till dessa gåtfulla platser.

Praktisk information:

Boende:

Pga försäkringsregler vid resor så ingår inte boende. Däremot går det så klart att ordna så att vi bor tillsammans om du vill (boendekostnad ca 1.600:- för en vecka i ett privat hus). Kontakta Tina för mer info.

Resa:

Du ordnar din flygresa till Bosnien själv och kommer att få detaljerad information om rekommenderad flygväg. Förhoppningsvis kan vi alla åka med samma flyg. Norwegian har direktflyg till bra priser, men det blir dyrare ju längre man väntar med att boka.

Om du åker med annat flyg än det vi rekommenderar och landar vid annan tidpunkt får du ordna egen transport till vårt boende som ligger ca 30 min från flygplatsen.

Datum:

1a eller 2a veckan i september 2024. Meddela vilken vecka du kan innan datum sätts.

Pris:

12.900 kr


Allt detta ingår:

Transfer till och från Sarajevos flygplats i anknytning till rekommenderat flyg.
Alla måltider ingår i Bosnien utom två måltider då det är fri tid.
Turer till de olika pyramiderna, utgrävningsplatser, de underjordiska gångarna som bildar ett tunnelsystem och andra intressanta och vackra platser.
Alla entréavgifter till platserna vi besöker.
Föreläsning om pyramiderna och dess spännande historia, om utgrävningarna, platsernas hälsoeffekter, mytologin och teorierna.
Div hälsofrämjande energi- och stressreducerandeövningar.
Olika meditationer.
Alla aktiviteter är frivilliga så välj själv vilka du vill vara med på.
Om du vill leda någon övning (t.ex. energiövning, meditation, yoga) så går det bra. Det är alltid extra kul med samskapande.

Om arrangören

Tina Lee Möller har arrangerat resor till pyramiderna i Bosnien sedan 2017. Hon började intressera sig för och arbeta med fysisk hälsa 1999 då hon var en av de första som tog thaimassagen till Sverige. Denna holistiska massageform har sedan dess utvecklats till det som i dag heter Asiatisk YogaMassage.

Utvecklingen har sedan gått vidare mot den känslomässiga hälsan. Som certifierad Heart IQ coach och EFT terapeut, arbetar Tina främst med att hjälpa människor att, på djup nivå, bli av med stress och trauman samt att må känslomässigt bättre.

Genom föreläsningar om kroppens egna guidningssystem, workshops med tema självkänsla och att släppa gammalt bagage, olika former av retreat, privata terapi/ coaching sessioner, kurser i EFT (Emotional Freedom Techniques) och Asiatisk YogaMassage hjälper hon människor att lösa upp blockeringar och komma i balans.

Tina driver även kursgården Liljero Retreat.

Page Created with OptimizePress