En ovanligt spännande resa!

Följ med till pyramiderna i Bosnien!

Denna resa är för dig som:

 • Gillar att upptäcka nya spännande platser
 • Är intresserad av hälsa och välmående
 • Vill prova alternativa sätt att läka på (själsligt och fysiskt)
 • Är nyfiken på personlig utveckling och andlighet
 • Vill ha kul tillsammans med andra som också är intresserade av detsamma

Platsen, Upplevelsen och Du

Vi åker tillbaka i tiden. Till en tid där vardagsstress inte existerar. Till ett ställe där fåraherden troget vallar sina får, där grönsakerna man äter plockas från trädgården och där man tar sig tid att göra ingenting.

Vi åker till platser där vi hittar fakta och fynd … men även oförklarliga fenomen.

Det blir en resa tillbaks in i den oskuldsfulla ovissheten. Till en tid där öppen nyfikenhet får plats och där frågetecknen blomstrar. Ovissheten är oändlig och rymmer allt. I denna plats finns en fantastisk sällsynt fridfullhet.

Vi andas in fridfullheten in i varenda cell. Kropp och sinne får rum och utrymme att återhämta sig från livets alla påfrestningar. I denna speciella miljö och med de övningar vi kommer att göra blir dina sinnen klarare, din energi börjar flöda igen och kroppen kan snabbare aktivera sitt eget kloka läkningssystem.

Det du lär dig under denna resa kan du sedan ta med dig hem och använda dig av för att bibehålla balansen som du finner här.

Livet är för kort för att inte må bättre! Alla delar i dig – ditt sinne, din kropp, din energi, dina känslor, din intuition och dina tankar – får följa med. Det här är din viktiga tid!

Sitt bekvämt, ta på dig hörlurar och se videon nedan.

Vad säger andra om denna resa?

“Den bästa resa jag varit på”, “Över all förväntan”, “Skriv upp den på din bucket-list”, “En MYCKET annorlunda och inspirerande resa som jag varmt kan rekommendera.”

Göran boll, grundare till medicinsk yoga, delar med sig av sin visdom och leder övningar samt mediationer på de olika kraftplatserna.

Ledorden för denna speciella vecka är
Hälsa – Energi – Nyfikenhet

På köpet får vi också
Mystik – Gemenskap – Äventyr.

De fem pyramiderna upptäcktes i dalen 2005. The pyramid of the Sun är den största med sina 220 m och därmed den största pyramiden i världen. Utgrävningarna visar att det djupaste lagret av jord som täcker pyramiden är ca 12.000 år gammalt (från slutet av senaste istiden) vilket gör pyramiden till den äldsta i världen. Det material man funnit är dock ännu äldre. Labratorietester har visat att detta material är ca 25.000 år vilket är långt innan vår mänskliga civilisation såsom vi känner till den. Frågan uppstår då: Vem eller vad har skapat dessa om de inte är naturliga? Perfektionen och komplexiteten av denna konstruktion, och kvalitén av den energi som omger dessa lämningar har väckt stort intresse.

Det är inte bara arkeologiska fynd som hittats (vilka är omdiskuterade av arkeologer) utan även tydliga, mätbara, energimässiga fenomen. Fysiker, el- och ljudingenjörer och antropologer har forskat på det energifenomen som finns över pyramiderna och i det underjordiska tunnelsystemet. Arbetslag från bl.a. Kroatien, Italien, Finland, Serbien och Tyskland har utfört mätningar och undersökt den energistråle som är över The pyramid of the Sun. Den har en konstant frekvens på 28 kHz. Vår guide kommer att berätta mer om detta och om andra spännande fenomen.

Boende:
Vi bor på The Pyramid Lodge som ligger på pyramidens sluttning (the Pyramid of the Sun) med en fantastisk utsikt över dalen och endast 10 min från pyramidens topp. Det är det enda boendet i området. I videon nedan får du se hur the Pyramid Lodge kom till. Det är ett ställe som är byggt med hjärta.

Rum:
Du kan välja mellan bekväma singelrum eller delat dubbelrum som alla har privat badrum, luftconditionering och wi-fi. Sängen i rummen har en speciell ortopedisk madrass som främjar hälsan.

Mat:
Vi äter hälsosamma rätter främst med närodlad och närproducerad mat.

Resa:
Direktflyg till Sarajevo med Norwegian tar 2.40 tim. Du ordnar din flygresa till Bosnien själv. Ett tips är att komma några dagar tidigare eller stanna några dagar efter för att även se Sarajevo och andra delar av Bosnien.

Hämtningsplats är Sarajevo flygplats (i anslutning med Norwegians landningstid). Om du ej kan denna tid får du ordna egen transport till vårt boende som ligger ca 35 min från flygplatsen.

Datum:
Två resor kommer att arrangeras 2018.
Maj – 26/5 – 2/6
Augusti – 25/8 – 1/9

Pris:
13.900 kr för del i dubbelrum
15.500 kr för singelrum

Allt detta ingår:

 • Transfer till och från Sarajevos flygplats i anknytning till Norwegians flygtid.
 • 7 nätter i dubbelrum (enkelrum går att boka mot extra kostnad) på Pyramid Lodge.
 • Alla måltider (frukost, lunch och middag alla dagar utom en lunch då det är fri tid)
 • Guidade turer till de olika pyramiderna, utgrävningsplatser, de underjordiska gångarna som bildar ett tunnelsystem och andra intressanta och vackra platser.
 • Alla entréavgifter till platserna vi besöker.
 • Morgonuppvärmning med olika övningar som får igång och höjer din energi. Dessa kommer att variera under veckan.
 • Föreläsning om pyramiderna och dess spännande historia, om utgrävningarna, platsernas hälsoeffekter, mytologin och teorierna.
 • Föreläsningar om inre och yttre hälsa.
 • Div hälsofrämjande fysiska och stressreducerandeövningar.
 • Olika meditationer
 • Alla aktiviteter är frivilliga så välj själv vilka du vill vara med på.

Gästlärare är ingen mindre än Göran Boll, grundare till MediYoga (en yogaform som det gjorts framgångsrika medicinska studier på och som erbjuds på sjukhus och vårdcentraler). Göran leder olika meditationer och övningar på de olika kraftplatserna.

Här ser du hur Pyramid Lodge, som vi ska bo på, kom till.

arrow
Välj att följa med sista veckan i maj eller sista veckan i augusti.

Maj – Boka din plats här!

Augusti – Boka din plats här!

Anmäl ditt intresse för att få information om kommande resor:

Skriv upp mig på intresselistan!

Kontakta mig om du har några frågor: Tina Lee Möller – Mobil: 070-2010109 – E-mail: tina@tinaleecenter.se

Tina Lee Möller började intressera sig för och arbeta med fysisk hälsa 1999 då hon var  en av de första som tog thaimassagen till Sverige. Denna holistiska massageform har sedan dess utvecklats till det som i dag heter Asiatisk YogaMassage.

Utvecklingen har sedan gått vidare mot den känslomässiga hälsan. Som certifierad Heart IQ coach och EFT terapeut, arbetar Tina främst med att hjälpa människor att, på djup nivå, bli av med stress och trauman samt att må känslomässigt bättre.

Genom föreläsningar om kroppens egna guidningssystem, workshops med tema självkänsla och att släppa gammalt bagage, privata terapi/ coaching sessioner, kurser i EFT (Emotional Freedom Techniques) och Asiatisk YogaMassage hjälper hon människor att lösa upp blockeringar och komma i balans.