EFT Mastery kurs

Lär dig en av världens snabbast växande självhjälpsmetoder!

EFT Mastery kursen innehåller allt du behöver veta för att kunna behandla dig själv på ett djupgående sätt med EFT-tapping (Emotional Freedom Techniques) – en metod som jag älskar och har haft enormt stor användning av i mitt eget liv.

Läs mer om EFT här!

Att arbeta med EFT är nog det mest spännande jag gjort när det gäller personlig utveckling. Det är ju så oerhört intressant att upptäcka hur tankarna, kroppen, energin och känslorna hänger ihop.

Att gå en kurs och lära sig de olika EFT-teknikerna från grunden är nyckeln till att få riktigt bra resultat.

Kursen kombinerar delar från steg 1-3 från den traditionella EFT utbildningen. Efter denna kurs kan du gå fortsättningskursen EFT Mastery Coachutbildning där du lär dig att coacha andra terapeutiskt med EFT.

Du kommer att få arbeta med dina egna personliga problem/ utmaningar och få handledning under kursens gång.

Denna kurs innehåller

 • EFTns grunder.
 • Genomgång av punkterna.
 • Problemets grundorsak.
 • Olika tekniker och användningsområden (såsom tankar, stress, fysiska problem, minnen, fobier m.m).
 • Hur du tar bort negativa laddningar så att du inte triggas av dom längre.
 • Fördjupning av EFTns tekniker.
 • Hur du höjer och förankrar det positiva i  ditt liv.
 • Du lär dig hur du på olika sätt kan skifta perspektiv så att du får mer frid, glädje och framgång i ditt liv.
 • Att skapa trygghet i kroppen.
 • Jobba med dina egna negativa blockeringar och få hjälp med att komma i balans.
 • Praktik.
 • Kompendium.
 • Medlemskap i en Facebookgrupp för utbyte av ideér, inspiration och stöd.

Kursupplägg

– Vi går igenom kursmaterialet i kompendiet och övar på de olika teknikerna. Vi använder oss av verkliga problem som deltagarna delar med sig av och demonstrerar hur dessa kan “lösas upp” och vilka tekniker som används bäst i de olika fallen.

– Du får tillgång till mer kursmaterial (inkl. videofilmer) i en månad efter kursen så att du kan repetera det vi gått igenom och integrera informationen i lugn och ro.

– Efter kursen får du samarbeta med andra kursdeltagare. Detta gör att du får stöd, kan bolla frågor och idéer, få andra perspektiv, bli mer fokuserad och inspirerad. Du behöver öva efter kursen och det är så lätt att det rinner ut i sanden. Genom detta samarbete håller du dig själv på banan och ser till att du integrerar det du lärt dig.

Var med på plats eller online

Vissa kurser hålls live och andra online. Om du är med online får du en länk som du klickar på och du är med oss med bild och ljud via datorn.

 • Om du är med online kan du sitta bekvämt hemma hos dig. (Va bra! Du kan mysa till det bäst du vill.)

 • Du slipper resväg och sparar tid om du är med online.  (Och kan vara var som helst i hela världen.)

Praktisk information

Träffarna spelas in så om du missar en kursträff kan du se inspelningen efteråt och du får tillgång till allt kursmaterial online i en månad efter kursen. Ingen stress, ingen press!

Datum:
21 – 22 oktober (Stockholm eller online)

Tid: Kl 9.30 – 16.30

Uppföljningsträff online: Kl. 20.00 – 20.30. Datum bestäms gemensamt.

Plats: Online via din dator, live i Stockholm eller på Liljero Retreat (1,5 tim nordväst om Stockholm).

Pris: 4.200:- inkl. moms.

Kompendium: Om du är med live ingår kompendium. Om du är med online får du printa ut det själv.

BONUS! Du får tillgång till kurmaterialet online i en månad efter kursen så att du kan repetera och integrera det du lärt dig i lugn och ro.

Repetition:
Om du gått EFT Mastery eller EFT steg 1 och 2 för Tina eller annan lärare kan du gå denna kurs för repetitionspris 1.580 kr exkl. moms. Om du endast gått EFT steg 1 kan du gå EFT Mastery för 2.980 kr exkl. moms. Kontakta Tina för dessa bokningar.

VIKTIGT!
Om du ej kan vara med anmäl ditt intresse i gula knappen nedan så får du uppdaterad information om nästa kurstillfälle.

Skriv upp dig på den allmänna intresselistan för att få uppdaterad information om nya kursdatum:

Vad säger andra om kursen?

“En riktigt bra kurs som du har god användning av för resten av ditt liv. Du blir din egen terapeut. Du kan sitta hemma i lugn och ro vid datorn och slipper åka iväg någonstans. Du ser och hör din lärare och kurskamrater på datorskärmen. Det kan inte bli mycket bättre än så här. Det är praktiskt, effektivt, smart, enkelt och roligt samt prisvärt till tusen! Stort TACK för fin kurs!!!”
/ Lena T

“Jag tycker kursupplägget funkar jättebra, var skeptisk till onlinekurs innan, men det visade sig vara en jättebra sak, speciellt för mig som inte har möjlighet att åka iväg på en veckokurs eller liknande. Kursen är väldigt pedagogisk och lätta att följa med i, med lagom stora portioner varje vecka. Bra att det går att se på repriser av mötena ifall man missar något tillfälle.”
/ Jonatan

“Jag kan varmt rekommendera kursen i EFT. Det var en otroligt inspirerande och utvecklande kurs!”
/Johanna Symlal

“Kursen var fantastisk! Även om jag har läst psykologi och gått flera år i terapi så gav detta mig mycket nytt. “
/Ingela Engström 

“Jag har tidigare försökt lära mig EFT genom att läsa böcker. Jag tycker att det inte fungerade så bra att lära sig på det sättet. Jag saknade den rätta känslan och nyfikenheten. Jag lärde mig mer en teknik som från en kokbok och jag fick inga bra resultat. 

Att gå Tinas kurs var fantastiskt. Hon gav mig inspiration att prova, testa och vara lite lekfull i vad jag säger så att jag får fram de formuleringar som känns sanna för mig. Och jag har fått jättebra resultat! Min livslånga känsla av att inte duga och skammen för detta har försvunnit.”
/Ingrid Gruneau