Workshop

Neurografisk Bild-Coaching

Wow! Det här är en väldigt annorlunda form av coaching som dessutom är väldigt rolig.

Mycket mer än att bara rita

Upplev ett väldigt spännande coachingredskap som har en djup förankring inom psykologin och som används för att nå ditt mål.

Här handlar det om att lösa upp mentala mönster i hjärnan, hitta resurser som finns tillgängliga för dig och öppna upp för helt nya möjligheter bortom ditt begränsade synsätt.

Vi jobbar med ditt undermedvetna via synen, symboler, algoritmer, intuition, reflektion och dina tolkningar.

Tina Lee Möller

Som certifierad Heart IQ coach och EFT terapeut, arbetar Tina främst med att hjälpa människor att, på djup nivå, bli av med stress och trauman samt att må känslomässigt bättre.

Genom föreläsningar om kroppens egna guidningssystem, retreat, workshops med tema självkänsla, att släppa gammalt bagage och stressrelease, privata terapi/ coaching sessioner, kurser i EFT (Emotional Freedom Techniques) och Asiatisk YogaMassage hjälper hon människor att lösa upp blockeringar och komma i balans.

Hon driver även kursgården Liljero Retreat.

www.tinaleecenter.se
Instagram

Hur går det till?

Du väljer ätt ämne som du vill utforska och jobba på, ett mål som ligger i framtiden. Det kan handla om något praktiskt eller om ett känslomässigt tillstånd som du vill förändra. Vi kommer att lösa upp de känslomässiga aspekterna kring ditt mål som blockerar dig och öppna upp så att du kan få tillgång till fler resurser både inom dig och i din materiella värld.

Vi börjar med att brainstorma för att se vad det ligger för negativa och positiva aspekter kring ditt mål.

Vi kommer sen att rita efter en speciell teknik där du inte har en förutbestämd bild av vad du vill måla utan helt följer din känsla och intuition. Detta kan låta svårt. Speciellt om man är van att vilja ha kontroll och bara leva i huvudet, så bara denna del är en viktig övningsprocess att vara i. Under hela processen observerar vi vilka känslor, fysiska sensationer och tankar som kommer upp.

Vi lägger på lager efter lager och varje del som vi adderar fyller en viktig undermedveten funktion som hjälper dig att skapa nya mönster i hjärnan.

Följ med!

När: Inget nytt datum inplanerat. Skriv upp dig på intersselistan nedan för uppdaterad info.

Tid: 10.00 - 16.00

Var: På vackra Liljero Retreat, Tärnsjö
(ca 1,5 tim bilfärd frånStockholm)
En facebookgrupp för samåkning kommer att finnas tillgänglig.

Pris:
Workshop 950:-  inkl. lunch.

Boende som tillägg:

Vill du sova över i kapellet? Övernattning: 690:- inkl. frukost (lördag från kl. 19.00 - söndag).
En trappa upp på läktaren i det kapellet finns sängplatser i ombonade rum med väggar av tygdraperier. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till  känslan av gemenskap och skön sömn. Du kan komma från kl. 19.00 och landa mjukt innan söndagens workshop.

Kontakta Tina för frågor. 070-2010109, tina@tinaleecenter.se

Missa inte nästa workshop - i Stockholm, på Liljero Retreat eller online!
Skriv upp dig nedan så får du uppdaterad information om nästa tillfälle.

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat - en besjälad plats där omtanke och hjärta lagts vid varje detalj. Den lugna, säregna energin i byggnaden hjälper oss i processen att komma i kontakt med våra hjärtan och vår sanning. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar. Välkommen till en rolig dag på Liljero!

Page Created with OptimizePress