Rensa energier

Vissa människor har lätt för att ta till sig andras energier så om du känner någon tung eller obekväm energi i dig efter workshopen så kan det hända att det handlar om just detta.

I västvärlden lär vi oss ingenting om våra energier, medan det är en naturlig del i t.ex. Asien och Sydamerika. Från andra kulturer kan vi lära oss hur vi rensar ut dessa energier.

Det finns många olika sätt som du kan prova. Här kommer några:

Vatten

Vatten kopplas i många traditioner ihop med känslor. Vår kropp består av ca 70% vatten. Jag träffade en professor som forskade om vatten och han berättade att vatten är ett oerhört intressant element som vi inte vet mycket om. Det är som om vatten är intelligent eftersom det kan förändra sina molekyler på sätt som ingen annan jordisk materia kan.

Prova att kommunicera med vatten. Ta en dusch, be vattnet att hjälpa dig att rensa ut energierna och känn hur de rinner av dig.  När du känner att de runnit av kan du visualisera att vattnet fyller dig med ljus, kärlek och styrka.  Ännu bättre effekt om du tar ett träningspass som t.ex. löpning först.

Kristaller och stenar

Vissa använder sig av kristaller och stenar för att balansera och rena energier. Själv har jag inte så stor kunskap om detta men jag nämner det ändå här eftersom det för vissa är väldigt effektivt. Du kan gå till en affär som säljer kristaller och få tips och råd.

Energiövningar

Rensa energier med ljud

Om du känner denna tunga/sega/ jobbiga energi i dig som du vill rensa ut kan du även prova att se vad som händer om du tar dina händer och föreställer dig att du drar ut energin från din kropp. Om du väljer att göra det genom munnen kan du lägga till ljud om det känns rätt.

I huvudsak handlar alla dessa tips om att röra obalanserad energi ut från ditt system. Einstein lärde oss att ALLT är energi så det kan hjälpa att se det som känns jobbigt som energi som sitter fast och att det är energier som du rensar ut.

Mejla mig gärna och dela med dig om du har fler tips!
tina@tinaleecenter.se