Retreat
Sensuell & Fri

Släpp skam och frystillstånd kring din feminina energi

Passar något/några av nedanstående ord på dig?

- när det gäller att flirta, ta initiativ till intim närhet och sex, att uttrycka din lust eller sexualitet?

• Hämmad
• Dämpad
• Stel
• Skamsen
• Avstängd
• Tom
• Spänd
• Blyg
• Pryd
• Återhållsam
• För mycket uppe i huvudet
• Har inte kontakt med kroppen
• Handlingsförlamad

Då är detta retreat för dig.

Ovanstående är kopplade till någon form av rädsla eller trauma som bor i din kropp och styr över dina reaktioner.

Intima relationer och sex med någon annan - bör börja med DIG.

Därefter kan samspelet med andra bjudas in.
Så här börjar vi från början ...

... med DIG!

Med att du vill komma mer i kontakt med din kropp, dina känslor , ditt hjärta … din sensualitet och sexualitet bortom stela begränsningar, trauman och det vi ser i media och online. Komma närmare dig själv genom att få reda på:

• Vilka KÄNSLOR som styr dig

• Vad du VILL

• Vad du har för BEHOV

• Var dina GRÄNSER går

För att få reda på det här behöver du gå på upptäcktsfärd.
I ditt inre. I din kropp. I dina känslor. I dina tankar. Se över dina erfarenheter och historia. Utforska din energi.
Lära känna dig själv och förstå att hela du är viktig.

♡  Det handlar om att kunna njuta istället för att bli spänd.

♡  Att kunna ta initiativ istället för att vara passiv.

♡  Att våga bli sedd som en attraktiv kvinna.

För att sen – när tiden är redo – kunna vara intim och släppa in den du väljer djupt in i ditt hjärta och din kropp.

Inre blockeringar

För att börja läka sexuella sår och blockeringar så kommer vi att bearbeta dessa två fundamentala delar på detta retreat:

SKAM
Kopplat till din sexualitet, beröring, att bli sedd, att ta för dig.
Skam kan bl.a. få dig att bli passiv, hämmad, anpassa dig efter din partner, inte uttrycka dina behov, säga ja fast du egentligen inte vill. Eller säga nej fast du egentligen vill. Känslan av att känna dig fånig, okunnig, Rädd för att bli avvisad.

FRYSTILLSTÅND
Frystillstånd är en fysiologisk respons som kommer från trauma. Det kan vara från någon händelse du varit med om. Det är inte alltid vi kommer ihåg. Ibland kan det ligga förträngt. Det spelar ingen roll här.

Du känner igen om du har ett frystillstånd inom dig om du blir blank/tom/avstängd/handlingsförlamad i vissa situationer, om du blir stel och spänner dig, om du inte förmår att säga det du egentligen vill säga eller göra.

En viktig livskraft

Den sensuella och sexuella energin är en stark livskraft som många kvinnor av olika anledningar stängt av och blockerat. Ett slags skydd. Kanske har du varit med om något som skapat ett trauma, eller blivit lärd att det är fult och dåligt – blivit skambelagd.

Vad är vinsten med att bearbeta detta i sig själv?
När du väcker och får tillgång till din sensuella och sexuella energi så väcks din vitalitet, lust, passion, livskraft, glöd, eld, kreativitet, feminina attraktionskraft, karisma och magnetism.

Hela du kommer att känna dig mer levande och du kommer att kunna komma närmare din partner och framför allt få ett rikare liv när du öppnar upp mer av dig själv och den du är som kvinna.

Det handlar inte om sexakten – utan om en livsbejakande inneboende energi du vill kunna ta fram och känna,  i en trygg miljlö, när du själv väljer att kliva in i energin. Inte för någon annans skull – utan endast för DIN EGEN livsnjutnings skull.

Vad gör vi på retreatet?

Vad gör vi på retreatet?

Första steget är att komma nära dig själv innan du kan vara intim (ärligt och från hjärtat) på riktigt med en partner.

♡   Vi bjuder in din kropp och dina sinnen till närvaro och omändertagande av dig själv – genom rörelser, andning, ljud och beröring.

♡   Vi kommer att försiktigt komma i kontakt med känslan av skam och ditt frystillstånd, och genom olika metoder lugna ditt nervsystem och hjälpa din kropp och ditt sinne att släppa det som blockerar dig. 

♡   Vi kommer också att ge näring och kärlek till dessa delar och bjuda in lekfullhet, sensualitet, acceptans och läkning.

♡   Du kommer att få  öva på att ge din hud kärleksfull beröring och locka fram din kropps längtan efter sensuell rörelse, väcka den feminina kvinnan i dig och utforska den slumrande energin som finns djupt inom dig.

Trygghet är ledordet och något vi kommer att lägga mycket tid på att skapa.

Du är vamt välkommen med all din längtan, rädslor, upptäckarlust, avstängdhet, glädje, tvivel och allt däremellan och det är upp till dig att vara med på de övningar som känns rätt för dig. Det kommer inte att sättas någon press på dig – endast en kärleksfull inbjudan till att öppna upp dig själv till mer kontakt med din vackra sensualitet och sexuella lust.
Din kropp och dina känslor i stunden är din största lärare och guide.

Följ med!

Kraften i att upptäcka din sensualitet i en trygg miljö och tillsammans med andra kvinnliga själar behöver upplevas? Väcks din nyfikenhet?

När: 7 april 2023
Kl. 10.30 - 17.00.
Det går att boka övernattning (läs mer längre ner).

Var: Liljero Retreat i Tärnsjö (ca 90 min nordväst om Stockholm). En facebookgrupp för samåkning kommer att finnas tillgänglig.

Specialpris: 890 kr (inkl. retreat och lunch).
690 kr för övernattning från kl. 17.00 kvällen innan, inkl. frukost. Eller stanna och sova över till morgonen efter (utcheckning kl. 10.00).

Retreatledare

Tina Lee Möller
Sedan 2011 har Tina arbetat med känslomässig terapi i olika former och har stor erfarenhet genom alla de retreat och workshops hon lett under åren. Workshop Självkänsla,  Workshop Släpp Bagaget, Retreat Återhämta hela dig, Workshop Heja Dig, Konsten att få saker och ting gjorda, Mer än ett Retreat, Workshop Våga ta plats m.m.

Tina kommer att vara din guide, ditt stöd och göra mitt bästa för att inspirera dig men i slutändan är det du som själv är din främsta guide. Det är ditt hjärtas sanna röst som kommer att leda dig.

Till vår hjälp har vi varandra – i systerskap. Vi delar våra historier, våra livserfarenheter, vår rädsla, sorg och längtan och genom det skapar vi en energi som blir en trygg famn att öppna upp i.

Missa inte nästa retreat i Stockholm eller på Liljero Retreat!
Skriv upp dig nedan så får du uppdaterad information om nästa tillfälle.

Page Created with OptimizePress