Workshop Släpp Bagaget

med Raymond Ahlgren och Tina Lee Möller.

Denna workshop är för dig som är vill att släppa taget och gå vidare i livet.

Det handlar om allt det där skrotet och skräpet från det förflutna som du fortfarande går och kånkar på.

Det kan t.ex. handla om:

•  Tung sorg

•  Negativa relationer

•  Besvikelser och svek

•  Minnen du inte kommit över

•  Rädslor som hindrar dig

•  Dåliga vanor och tankemönster

Det tar kraft och energi att bära på det. Har du märkt att det är rätt svårt att bara släppa taget och förändra ditt liv?

Det är mycket, mycket lättare att göra det tillsammans med andra människor och med hjälp av de kraftfulla övningar vi gör under denna helg.

Resultatet av att släppa taget är att du bl.a.

•  Får mer energi

•  Sover bättre

•  Hittar inre frid

Vågar merLättare kan känna glädje

Lycka!

Följ med!

I samma anda som Workshop Total Självkänsla så varvas föreläsningar och kraftfulla övningar med gemenskap, matlagning och övernattning.

Vad funkar bättre än att ta tag i detta problem i en trygg miljö och tillsammans med ett gäng andra störtsköna personer?

När: Inga nya datum inplanerade än.
(Fredag kl. 18 - söndag kl. 16.)

Anmäl ditt intresse HÄR för att få uppdaterad information!

Var: Liljero Retreat i Tärnsjö (ca 90 min nordväst om Stockholm).
En facebookgrupp för samåkning kommer att finnas tillgänglig.
Läs mer om Liljero Retreat här!

Pris: 4.500 kr (inkl. workshop, mat, boende uppe på kapellets läktare).

Missa inte nästa! Skriv upp dig på intresselistan för information om framtida workshops.

Så här säger några av deltagarna om denna workshop:

"Ta chansen och res tillbaka i tiden och gör upp med gamla oförrätter som bromsar dig i nuet. Släpp bagaget helt enkelt och upplev en äkta känsla av frihet. Raymond och Tina!! Ni är BÄST !!! Den förändring ni har gjort för mig är helt fantastisk! TACK!"

Patrik

"Jag reste långt för att delta i denna workshop. Men gjorde en ännu längre resa inom mig. Varenda mil och minut var värd det. Det var tufft och stundvis outhärdligt tungt att rensa bort allt skräp från det förflutna. Alla som vill komma till ro i själen ska gå på workshopen. Den är helande."

Annalena

"Jag kan bara säga WOW! Vilken helg! Ännu en gång så lyckades Tina och Raymond med en fullspäckad workshop. Det hände mycket för mig personligen, en kraftfull och häftig upplevelse, mer än jag förväntade mig. Jag säger så här, prova så får du själv se vad jag menar. Är man öppen för förändring så händer DET!"

Anja

"Den inre resan är den längsta och svåraste. Hos Raymond och Tina har man de bästa reseledarna som gör det till en fantastisk upplevelse och resa!!!"

Clifford

Kursledare

Under ledning av Tina Lee Möller och Raymond Ahlgren guidas deltagarna varsamt fram genom gruppövningar, kraftfulla och effektiva processer och inspirerande föreläsningar. Allt i syfte att bygga och stärka självkänslan och det ”inre ledarskapet”.

Båda två har en lång erfarenhet av personlig utveckling och de har framgångsrikt lett grupper och coachat människor i många år. Lyssna gärna till Raymonds sommarprat i P1 från 2008.

De senaste åren har Tina och Raymond anordnat dessa populära workshops tillsammans och kompletterar varandra på ett unikt sätt. Något som ger deltagarna en perfekt balans mellan ”hjärta och hjärna”. För vissa saker lär man sig via intellektet och andra genom att känna.

Slutresultatet är detsamma varje gång – deltagare som fullkomligt strålar av energi, livslust och självkänsla.

Varannan gång workshopen anordnas är den inriktad på självkänsla och varannan gång på att släppa gammalt bagage och komma vidare i livet. Båda dessa passar alla som vill ha ut mer av livet och som tröttnat på att leva sitt liv efter andras villkor och krav. Missa inte din möjlighet att få uppleva denna magiska helg!

Page Created with OptimizePress