Workshop Total Självkänsla

med Tina Lee Möller och Raymond Ahlgren.

Självkänsla kan vi alla behöva mer av - i våra relationer, yrkesliv och i största allmänhet.

  Tröttnar du på dig själv och ditt beteende ibland?

•  Att du sätter andra före dig själv och säger JA fastän du egentligen vill säga NEJ.

•  Har du huvudet fullt med självkritiska röster? "Jag kan inte, duger inte, är inte älskvärd, inte tillräckligt bra, tänk om jag misslyckas, va dum jag är, alla andra är snyggare …."

•  Förminskar du dig själv och krymper du din energi i vissa sociala samanhang? Blyg, osäker, rädd?

•  Är du den du vill vara? Den där trygga, självsäkra och vackra personen?

Om du vill upptäcka mer av dig själv och göra förändringar - följ med på denna workshop.

Workshop Total Självkänsla handlar om att testa, utmana och höja din självkänsla genom en mängd olika processer.

Vet du vad som händer när du höjer din självkänsla?

1. Dina relationer blir bättre.
2. Du mår bättre.
3. Du blir mer attraktiv.
4. Du blir mer framgångsrik.
5. Du vågar mer.
6. Du blir chef över din egen värld.

Investera i en helg som ger dig en helt ny plattform att stå på.

Följ med på denna workshop fylld av kraftfulla processer och övningar, föreläsningar, gemenskap och mycket värme och stöd. Vi gör detta på ett roligt, utmanande och hjärtöppnande sätt.

Denna workshop har fått toppbetyg av deltagarna

(inte bara själva helgen utan även hur den påverkat och förändrat livet efter).

"Jag har tillbringat många timmar hos psykologer och terapeuter utan några större resultat att må bra. En helg hos Tina och Raymond ger fantastiska resultat. Här släpper man allt tillsammans med andra människor som är villiga att gå "all in" i sin personliga utveckling. Liljero Retreat, där kursen hålls, har en fantastisk energi som man känner sig trygg i." / Mari

"Tusen Tack Raymond Ahlgren Privat och Tina Lee Möller för att ni hjälper människor att utvecklas, älska och tro på sig själva. Det är stort! Och Tusen Tack till oss andra för vårat mod att våga vara i sårbarhet, ärlighet och vågar dela det mest svåraste saker man kan dela med nån. Grymt!! Är fylld av värme, tillit & kärlek efter denna helg." / Stina

"Finner inte tillräckligt med ord för att förklara denna fina helg.
Har i en underbar miljö med 20 fantastiska människor jobbat med vår självkänsla. Det har både varit läskigt att gå in i sig själv men också en lättnad. Tycker från botten av mitt hjärta att alla därute borde göra detta. Jag tror verkligen ingen skulle ångra sig. Tack Raymond och Tina för denna möjlighet."
/ Pållan

"Men välkommen till livet genom nya ögon och verktyg säger jag bara.Vilken gryyyyyyym helg det har vart! Alltså detta kan jag rekommendera ALLA ALLA ALLA. Är helt tagen. Mållös på riktigt. Wow!" Feliz

"Tack! Det är ett litet ord men det är så mycket kärlek i det. Detta är det mäktigaste jag gjort. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska mig själv på detta vis. Det är fantastiskt! Jag ser på livet och hela världen på ett helt annat sätt. Jag har förändrats i hjärtat och det så otroligt skönt. Allt jag sökt efter har jag hittat. Jag hade en tomhet innan som inte längre finns kvar tack vare denna fantastiska workshop. Jag är jättenöjd med precis allt! Jag har ingenting jag skulle kunna säga att ni skulle kunna göra denna workshop bättre. Det var lagom många deltagare för att komma alla nära och lära känna varandra. Övningarna var SUPERbra. Jag har inget annat att säga förutom WOW!" / Melissa

"Kära Tina och Raymond! Ni har en otrolig förmåga att beröra och inspirera. En magisk upplevelse utöver det vanliga på många olika plan. Lämnar denna workshop med värme i hjärtat och en större tro på att livet kommer att bjuda på så mycket kärlek." / Siw

"Jag deltog i en kurs som handlar om självkänsla i helgen. Och jag vill säga att om du funderat på att göra något liknande....GÖR'T! Du kommer få en resa i dig själv du inte trodde var möjlig. Och du! Skjut inte upp det för det blir inte lättare senare. Det blir bara...senare! Tack Raymond och Tina." / Beata

Tillsammans med andra

Din självkänsla står alltid i relation till andra människor och därför tar vi i denna workshop hjälp av varandra för att skifta ditt inlärda reaktionssystem.

Det kan kännas extra läskigt att göra saker i grupp … speciellt om du har dålig självkänsla ... men det är då det blir som mest effektivt och grejen är den, att här är alla i samma sits. Du är inte ensam!

Du kan inte läsa dig till bättre självkänsla genom en bok. Processen behöver upplevas, ditt nervsystem behöver tränas och din mentala utgångspunkt skiftas! Du behöver kliva utanför sin bekvämlighetszon för att bryta dina mönster. Det är inte så läskigt som du tror där borta på andra sidan ... men du måste dit för att upptäcka det själv.

Följ med!

När: Inga nya datum är inplanerade än.
(fre kl. 18 - sön kl. 16)
Skriv upp dig på intresselistan nedan för uppdaterad info.

Var: På vackra Liljero Retreat, Tärnsjö
(ca 1,5 tim bilfärd frånStockholm)
En facebookgrupp för samåkning kommer att finnas tillgänglig.

Pris: 4.500 kr (inkl. mat, boende i delat rum och workshop)

Missa inte nästa!
Skriv upp dig på intresselistan för information om framtida workshops.

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat - en besjälad plats där omtanke och hjärta lagts vid varje detalj. Den lugna, säregna energin i byggnaden hjälper oss i processen att komma i kontakt med våra hjärtan och vår sanning. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar. Välkommen till en transformerande helg på Liljero!

Kursledare

Under ledning av Tina Lee Möller och Raymond Ahlgren guidas deltagarna varsamt fram genom gruppövningar, kraftfulla och effektiva processer och inspirerande föreläsningar. Allt i syfte att bygga och stärka självkänslan och det ”inre ledarskapet”.

Båda två har en lång erfarenhet av personlig utveckling och de har framgångsrikt lett grupper och coachat människor i många år. Lyssna gärna till Raymonds sommarprat i P1 från 2008.

De senaste åren har Tina och Raymond anordnat dessa populära workshops tillsammans och kompletterar varandra på ett unikt sätt. Något som ger deltagarna en perfekt balans mellan ”hjärta och hjärna”. För vissa saker lär man sig via intellektet och andra genom att känna.

Slutresultatet är detsamma varje gång – deltagare som fullkomligt strålar av energi, livslust och självkänsla.

Varannan gång workshopen anordnas är den inriktad på självkänsla och varannan gång på att släppa gammalt bagage och komma vidare i livet. Båda dessa passar alla som vill ha ut mer av livet och som tröttnat på att leva sitt liv efter andras villkor och krav. Missa inte din möjlighet att få uppleva denna magiska helg!

Page Created with OptimizePress