EFT Mastery kurs

Lär dig en av världens snabbast växande självhjälpsmetoder!

EFT Mastery Kurs innehåller allt du behöver veta för att kunna behandla dig själv på ett djupgående sätt med EFT (Emotional Freedom Techniqes) –  en metod som jag älskar och har haft enormt stor användning av i mitt eget liv.

Att gå en kurs och lära sig EFT från grunden är nyckeln till att få riktigt bra resultat.

Att arbeta med EFT är nog det mest spännande jag gjort i hela mitt liv. Det är ju så oerhört intressant att upptäcka hur tankarna, kroppen, energin och känslorna hänger ihop.

Jag har undervisat EFT på traditionellt vis men upplever att den traditionella kursen kan göras mycket bättre. Därför har jag utformat en omfattande integrerad onlinekurs där du kan vara med var du än bor i världen.

Kursen kombinerar delar från steg 1-3 från den traditionella EFT utbildningen och är upplagd över 6 veckor.

Du kommer att få arbeta med dina egna personliga problem/ utmaningar och få handledning under kursens gång.

ONLINE

Denna kurs hålls online, via datorn, och detta är ett fantastiskt sätt som faktiskt fungerar lika bra som att ses i verkligheten. Jag har lett onlinekurser i flera år och själv deltagit i onlinekurser med deltagare från hela världen.

Det är enkelt och du behöver inte vara tekniskt kunnig. Du kommer att få tillgång till kursens hemsida där all information finns. Du får en länk mejlad till dig som du klickar på för att komma in till onlinemötet som kommer att hållas en gång i veckan. Väldigt enkelt. Inget krångel.

Kursinformationen är skyddad via ditt dator-id så att endast du kan komma in.

Du behöver ha mikrofon och webbkamera i din dator (de flesta har det inbyggt) eller koppla in det som separat tillbehör. Och bra uppkoppling (hastighet på bredbandet) så klart. Om du vill så kan du kontakta mig för att testa hur det funkar för just dig innan du bestämmer dig.

Denna kurs innehåller

 • EFTns grunder.
 • Genomgång av punkterna.
 • Problemets grundorsak.
 • Olika tekniker och användningsområden.
 • Hur du tar bort negativa laddningar så att du inte triggas av dom längre.
 • Fördjupning av EFTns tekniker.
 • Hur du höjer och förankrar det positiva i ditt liv.
 • Du lär dig hur du på olika sätt kan skifta perspektiv så att du kommer mer i linje med ditt liv.
 • Att skapa trygghet i kroppen.
 • Jobba med dina egna negativa blockeringar och få hjälp med att komma i balans.
 • Praktik.
 • Kompendium.
 • Medlemskap i en Facebookgrupp för utbyte av ideér, inspiration och stöd.

Kursupplägg

– Innan vårat första onlineträff får du tillgång till första steget i kursmaterialet.
Första steget innehåller EFTns grunder och hur du sätter ihop en sekvens. Detta går jag igenom via videofilmer, ljudfiler och text som du ser går igenom innan vi har våran första onlineträff.

– Våra onlieträffar är till för att praktisera och gå igenom den information som du redan lärt dig. Du kan ställa frågor och se hur EFT kan användas i just ditt specifika fall. Om du missar en onlineträff så får du ta del av en inspelad repris.

– Mellan onlineträffarna  får du samarbeta med en annan kursdeltagare. Detta gör att du får stöd, kan bolla frågor och idéer, få andra perspektiv, bli mer fokuserad och inspirerad. Vi har en tendens att undvika det som känns jobbigt men med en samarbetspartner går det mycket lättare att ta tag i det du vill. Varje vecka får du en ny samarbetspartner.

Fördelar med detta upplägg

 • Du kan sitta bekvämt hemma hos dig. (Va bra! Du kan mysa till det bäst du vill.)

 • Du slipper resväg och sparar tid.  (Och kan vara var som helst i hela världen.)

 • Om du missar ett onlinemöte får du tillgång till en inspelad repris. (Vilken tur att du slipper missa något om du råkar få förhinder.)

 • Indelningen i kortare stycken gör att det är lättare att lära sig. (Ja det kan bli lite överväldigande med allt på 1-3 dagar på en gång.)

 • Integrering av kursinnehållet är lättare eftersom kursen sker över en längre tid. (Det tar lite tid att smälta allt och förstå.)

 • Har du läst en självhjälpsbok men hoppat över att göra själva övningarna i den? (Kanske massor av gånger.) Du får stöd så att det verkligen blir av. Det är genom handling som framsteg sker.

 • Har du gått kurser men sen inte gjort något med det du lärt dig efter? Det har liksom runnit ut i sanden? (Det brukar liksom inte bli av.) Syftet med detta kursupplägg är att du efter kursen ska kunna EFT så pass bra att det sitter i ryggmärgen.

 • Du kommer att få tillgång till kursens Facebookgrupp där du kan få stöd, svar på frågor, inspiration och utbyte av ideér. (Bra va!)

Kursstart

Datum:
Inget inplanerat startdatum än.
Dina önskemål är viktiga så fyll i de kursalternativ du föredrar 2020 HÄR!

Ev. kan helgkurs hållas istället för onlinekursen. Läs mer här!

Tider för onlineträffarna:
19.30 - 21.00.
Om du inte kan dessa tider eller missar ett möte får du tillgång till en repris.

Anmälningsavgift:
990:- inkl. moms

Du kan prova på EFT kursen genom att endast betala in anmälningsavgiften och vara med de två första veckorna.

Total kostnad:
4.200:- inkl. moms och anmälningsavgiften
(En värdefull investering i dig själv och som kan delas upp i två betalningar.)

Repetition:
Om du gått EFT Mastery eller EFT steg 1 och 2 för Tina eller annan lärare kan du gå denna kurs för repetitionspris 1.180 kr exkl. moms. Om du endast gått EFT steg 1 kan du gå EFT Mastery för 2.280 kr exkl. moms. Kontakta Tina för dessa bokningar.

Skriv upp dig till på intresselistan för att få uppdaterad information om nya kursdatum:

Intresselista!

Vad säger andra om kursen?

“En riktigt bra kurs som du har god användning av för resten av ditt liv. Du blir din egen terapeut. Du kan sitta hemma i lugn och ro vid datorn och slipper åka iväg någonstans. Du ser och hör din lärare och kurskamrater på datorskärmen. Det kan inte bli mycket bättre än så här. Det är praktiskt, effektivt, smart, enkelt och roligt samt prisvärt till tusen! Stort TACK för fin kurs!!!”
/ Lena T

“Jag tycker kursupplägget funkar jättebra, var skeptisk till onlinekurs innan, men det visade sig vara en jättebra sak, speciellt för mig som inte har möjlighet att åka iväg på en veckokurs eller liknande. Kursen är väldigt pedagogisk och lätta att följa med i, med lagom stora portioner varje vecka. Bra att det går att se på repriser av mötena ifall man missar något tillfälle.”
/ Jonatan

“Jag kan varmt rekommendera kursen i EFT. Det var en otroligt inspirerande och utvecklande kurs!”
/Johanna Symlal

“Kursen var fantastisk! Även om jag har läst psykologi och gått flera år i terapi så gav detta mig mycket nytt. “
/Ingela Engström 

“Jag har tidigare försökt lära mig EFT genom att läsa böcker. Jag tycker att det inte fungerade så bra att lära sig på det sättet. Jag saknade den rätta känslan och nyfikenheten. Jag lärde mig mer en teknik som från en kokbok och jag fick inga bra resultat. 

Att gå Tinas kurs var fantastiskt. Hon gav mig inspiration att prova, testa och vara lite lekfull i vad jag säger så att jag får fram de formuleringar som känns sanna för mig. Och jag har fått jättebra resultat! Min livslånga känsla av att inte duga och skammen för detta har försvunnit.”
/Ingrid Gruneau