Konsten att få saker och ting gjorda

1 veckas hjälp att få arslet ur vagnen.

Anta utmaningen!

Det blir lättare, effektivare och roligare att få saker och ting gjorda när man gör det tillsammans!

Det handlar om att komma över motståndet mot att göra det du vill göra ... det du hittills skjutit på ... och äntligen få det gjort.

Du kommer att känna dig så stolt och nöjd med dig själv efter denna vecka! Vinnaren är DU!

Bara det är värt att haka på denna utmaning.

Introduktion

45 min intervju i EFT Masterclass om Konsten att få saker gjorda.

Upplägg:

Du väljer en sak/ett projekt som du vill jobba med och varje dag får du hjälp av minst en EFT session som röjer undan ditt motstånd, tvivel och stress. Du kommer att få tillgång till totalt 3 olika guidade EFT sessioner (överväldigande, motstånd och tvivel). Välj den som passar dig bäst och använd innan du ska göra din sak/utmaning. Läs mer om EFT här!

Under veckan får du även tips om olika steg och strategier som kan hjälpa dig i din process (planera, komma igång och avsluta).

Att kunna genomföra det du vill göra med lätthet, motivation och skön energi är vårt mål. EFT funkar ... och det är kul!

Plattform:

Vi samlas i en gemensam Facebookgrupp skapad för denna utmaning. Där läggs EFT sessionerna ut som du kan använda dig av. De baseras på det du problem du stöter på längs din väg mot ditt mål.

I gruppen kan vi dela allt - hopplöshet, firande, pepp, frustration, tips, hjälp, frågor, glädje, tvivel, checklistor, drömmar ...

Enkelt och utan krågel! Det blir inga livemöten, inga tider att passa, utan allt kommunikation sker skriftligt.

Den här utmaningen fick snittbetyg 9,2 av 10!

"Denna vägledning som Tina leverera med EFT-filmer, texter, feedback är helt magiskt. Jag har fått en helt annan kraft och energi att se mig själv för den jag är och blivit lättare i sinnet och vänt ett nytt blad i mitt liv. Stort Tack!"  / Lisa Eklund

"Tänk att "så lite" kan ändra så mycket! EFT-Tappingen ger ett härligt lugn, och med det kommer plats för ljusare, mer positiva tankar. Stressen rinner av. Det kommer mycket självkärlek och självkänslan får en liten "boost".

Har man, som jag, svårt att meditera för att få ner stressnivån, så är tapping ett bra alternativ! Jag kommer fortsätta använda mig av det." / Helena Karlsson

"Tydligt upplagt, lagom långa pass, inspirerande, något vi alla behöver - ung som gammal.

Jag fick plötsligt gjort ALLT på min lista! Även gamla "surdegar"!! ...plus lite till."  / Barbro Bliss

"Jättebra! Blev ett sätt att komma igång, hitta lusten och lekfullheten, hålla i och hålla ut... Tinas avslappnade ton, sättet hon pratar kring utmaningen dvs. avdramatiserat och accepterande och de olika förslagen på hur ta sig an surdegarna har stor betydelse för att göra det lockande. Hon har en varm "matter-of-fact" inställning; så här funkar vi, såhär gör vi ofta och hur kan vi skapa de bästa förutsättningar för oss själva för att få de saker gjorda som vi vill få till? Tänker mig att det kan väcka en nyfikenhet och vara en ingång också för ett djupare utforskande av vad som pågår och varför."  / Charlotte Uggla

"En rolig utmaning, en ögonöppnare med många verktyg som fick mig att tänka till och få några av mina ogjorda saker gjorda som har blivit liggande i flera hörn."  / Kristina

"EFT-filmerna var fantastiska och superbra! Behövde verkligen nya sätt att tänka på. Härligt att få upptäcka mig själv och vad som bromsar mig i livet!

Tina, tack för att du engagerar dig så i människors mentala hälsa. Detta borde vara något som barn och ungdom fick med sig lite av i skolan!" / Ingrid

"Tina supportar och leder med lekfullhet och allvar. Hon missar inte mycket och dömer ingen. Upplägget är strålande, som alltid i Tinas kurser.

Gör dig själv en tjänst och anta utmaningen och lär känna dig själv bättre!" / Annikka Rosman

Nu sätter vi igång!

1 veckas hjälp att få arslet ur vagnen.

Datum:

Inget nytt datum satt än.

Skriv upp dig på intresselistan nedan för info om när nästa omgång hålls.

Tid:

Det finns inga tider att passa under denna vecka. EFT sessionerna som läggs upp kan du titta på när du vill. Du bestämmer själv hur mycket tid du vill lägga på detta.

Pris:

Endast 350:-

En riktigt bra investering för det värde du kan få ut av denna utmaning. Studier visar att när du betalar för något så får det ett psykologiskt värde. Om detta vore gratis så är sannolikheten större att du gör det halvdant eller t.o.m. struntar i det - och då är du tillbaka på ruta 0 - arslet har inte rört på sig. Hade det kostat 5.000 kr för denna vecka så hade du nog ansträngt dig extra mycket för att få ut så mycket som möjligt. Intressant, eller hur?

Kontakta Tina för frågor. 070-2010109, tina@tinaleecenter.se


Se till att du inte faller i fällan - "Det blir aldrig av". Gör det inte så krångligt och ta det inte för allvarligt! Just Do It!

Vill du vara med men verkligen inte kan just nu (har världens bästa ursäkt)? Det kommer fler tillfällen. Skriv upp dig på listan nedan för att få information om nästa tillfälle.

Lärare:

Om Tina Lee Möller    www.tinaleecenter.se

Tina arbetar som coach/ terapeut/workshopledare och har hjälpt människor att må bättre med bl.a. EFT sedan 2011. Hon sitter med i EFT Förbundets styrelse och håller kurser och coachutbildning i metoden. Tina är certifierad Heart IQ coach, leder workshop Total Självkänsla och Släpp Bagaget, retreatet Mer än ett Retreat och utbildar även i Asiatisk YogaMassage. Förutom allt detta så är hon delägare i och driver kursgården Liljero Retreat. Hon har mycket att göra med andra ord!

Med ett nyfiket sinne guidar hon genom att lyssna till kroppen och känslornas behov - vad de vill förmedla, och assisterar kroppens energier att komma i balans.

Page Created with OptimizePress